Krycia plachta Weather Cover ground level trampoline Exit Toys pre trampolíny s priemerom 427 cm

Popis produktu

Krycia plachta Weather Cover od holandskej značky Exit Toys je určená pre všetky trampolíny Exit Toys s priemerom 427 cm. Kvalitná krycia plachta zabezpečí povrch trampolíny pred nepriaznivým počasím a zároveň zvyšuje jej životnosť. Kryciu plachtu ocení každý majiteľ, ktorý necháva trampolínu počas zimy v záhrade a chce ju ochrániť pred snehom, dažďom, ľadom alebo nadmerným UV žiarením.

Montáž krycej plachty je veľmi jednoduchá, súčasťou balenia je 12 kotviacich kolíkov, ktorými upevníte plachtu do zeme. Drenážne otvory na plachte umožňujú nadbytočnej vode odtekať a zároveň sú vybavené sieťkou, takže je trampolína chránená pred nečistotami.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Trampolíny sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery427 cm
Priemer427 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.