Plachetnica z cukrovej trstiny Bio Sugar Cane Sailing Boat Little Smoby Green z rastliny 100% recyklovateľné od 12 mes

Popis produktu

Prekvapte svoje deti ekologickou hračkou z edície Smoby Green! Plachetnica z cukrovej trstiny od francúzskeho výrobcu Smoby je vyrobená z pravej cukrovej trstiny a poteší chlapcov aj dievčatá už od 12 mesiacov. Plachetnička so zadným lopatkovým kolesom sa vyznačuje francúzskym dizajnom a krásnym modro-bielym vyhotovením. Vďaka použitému materiálu pri výrobe je hračka 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny, takže nezaťažuje životné prostredie. Predná časť lodičky je vybavená otvorom pre pripevnenie šnúrky, takže si dieťa môže plachetnicu ťahať za sebou.

Francúzsky Smoby dbá na ochranu životného prostredia, takže sa môžete tešiť na produkt v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá na 100% recyklovať. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalitu, odolnosť a majú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žiaden rozdiel. Rozmery produktu sú 21*13*20 cm, je prispôsobený pre malé detské rúčky. Plachetnička pomôže deťom zlepšovať ich zmysly, jemnú motoriku a obratnosť. Pri hre na námorníkov si rozvíjajú aj fantáziu a predstavivosť, trávia čas na čerstvom vzduchu a rýchlejšie sa socializujú.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery21*13*20 cm
Celková výška20 cm
Rozmery balenia21*13*22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.