Mini pizza/mini hamburger Smoby so 7 doplnkami

Popis produktu

Smoby detská mini pizza a mini hamburger sú rozkošné doplnky, ktoré sú ideálne do každej detskej kuchynky. Mini pizza a mini hamburger sú určené pre všetky detičky, ktoré obľubujú tieto dobroty a chcú si ich vyrobiť podľa vlastnej fantázie a zloženia. Detská malá pizza a hamburger sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu, ktorý je odolný a navyše príjemný na dotyk. Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše deti.

Detský hamburger a pizza v mini verzii dodržujú európske bezpečnostné štandardy a certifikáty kvality. Detská mini pizza a mini hamburger sú vhodné pre všetky deti od 3 rokov, ktoré si chcú pripraviť a hamburger a pizzu podľa svojich predstáv a chutí. Detská mini pizza obsahuje 7 doplnkov, s ktorými môže váš malý kuchárik vyčarovať skutočne chutnú pizzu. Detský mini pizza set tvorí pizzový základ potretý imitáciou paradajkového pretlaku, 2 vrstvy dierkovaného syru, 1 vrstva salámy a 1 vrstva šampiňónov. Vaše dieťatko si tak môže vyskladať pizzu s použitím buď všetkých doplnkov, alebo len niektorých a vytvoriť si pizzu presne podľa svojich predstáv.

Súčasťou je aj fľaštička olivového oleja a malá krabička na pizzu. Mini set s hamburgerom pre deti obsahuje rovnako 7 doplnkov na prípravu najlepšieho hamburgeru. Set obsahuje jednu sézamovú žemličku, do ktorej si môže váš šikovník podľa chuti naukladať mäsko, syr a paradajku. K hamburgeru je pribalený aj obal a aj fľaštička kečupu na dochutenie. Vybrať si môžete buď mini hamburger alebo mini pizzu, prípadne oba tieto sety.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery17*4*21 cm
Rozmery balenia17*4*21 cm
Hmotnosť0,06 kg
Farbapestrofarebná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.