Pieskovisko cédrové Hexagón Aksent Hexagonal Sandpit Exit Toys veľké s 3 sedadlami 200*170 cm

Popis produktu

Cédrové pieskovisko Aksent Hexagonal od holandskej značky Exit Toys je veľké pieskovisko v tvare šesťuholníka s rozmermi 200*170 cm, ktoré ozdobí každú záhradu. Štýlové pieskovisko využijú deti od 3 rokov a rozvíjajú si v ňom svoju kreativitu pri hĺbení tunelov a stavbe pieskových hradov. Pieskovisko je vybavené 3 sedadlami, takže sa chlapci a dievčatá môžu pri hre pohodlne posadiť a zároveň budú mať šaty chránené pred nadmerným znečistením, čo ocenia aj ich rodičia. Do pieskoviska sa zmestí až 585 kg piesku, čo zaručí deťom zábavu na dlhé hodiny.

Celková výška pieskoviska je 21 cm a váži 14 kg. Drevené sedadlá majú nosnosť 30 kg. Pieskoviská Exit Toys sú vyrábané z prvotriedneho cédrového dreva s certifikáciou FSC 100%, ktoré je získavané ťažbou v súlade s prísnymi štandardmi lesného hospodárstva. Cédrové drevo sa neštiepi, vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči dažďu a nepriaznivým poveternostným podmienkam, preto vynikajúco odoláva aj hnitiu. Robustné a pevné pieskovisko má rohy chránené kovovým zakončením pre vyššiu odolnosť, takže vydrží v záhrade dlhé roky.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71, FSC. Drevené pieskoviská z cédru sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a umožňujú deťom tráviť čas na čerstvom vzduchu, kreatívne sa rozvíjať a vytvárať si pozitívny vzťah k prírode. Vďaka kvalitnému prírodnému materiálu vydržia vo vašej rodine dlhé roky.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery200*21*170 cm
Celková výška21 cm
Hmotnosť14 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.