Piano Maggie&Bianca Smoby elektronické so 49 klávesami a napojením a audio prehrávač ružové od 5 rokov

Popis produktu

Dovoľte vašim ratolestiam rozvíjať ich hudobný sluch. Darujte im krásne elektronické piano Smoby. Detské elektronické piano Maggie&Bianca so 49 klávesami od francúzskeho výrobcu Smoby ponúka všetkým dievčatkám od 5 rokov naozaj nevšedný hudobný zážitok, umocnený skvelými svetelnými efektami. Elektronické piano je deti je vyhotovené v očarujúce ružovo-bielej kombinácii s licenciou populárnej talianskej skupiny Maggie&Bianca. Detské piano ponúka možnosť pripojenia audio prehrávača aj vďaka 3,5 mm aux-plug in. Kábel nie je súčasťou balenia.

Detské elektronické piano má k dispozícii 49 funkčných kláves, ktoré poskytnú malým hudobným hviezdam veľa možností na zábavu. Piano dokáže prehrať 8 demo pesničiek. Pri nácviku rozličných hudobných nástrojov pomôže deťom možnosť zvoliť si až 10 hudobných nástrojov. Pre udávanie správneho rytmu ponúka detské piano 10 rytmov a k tomu 8 efektov na bicích nástrojoch. Dievčatá si popri hre na piano môžu svoje vlastné vystúpenie nahrať pomocou funkcie nahrávania a prehratia. Na piane je možné takisto veľmi ľahko nastaviť rýchlosť a tempo hudby, rovnako ako aj úroveň hlasitosti. Detské piano rozvíja u detí jemnú motoriku a hudobný sluch. Piano je vyhotovené z kvalitných materiálov, ktoré sú zamatové na dotyk. Celkové rozmery detského piana sú 66*6*24 cm. Súčasťou balenia sú aj batérie 4 x AA/LR6.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných detských hračiek. Plast na hračkách Smoby sa vyznačuje veľkou odolnosťou, príjemne oblými hranami a skvelým pocitom pri hraní. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a kreativitu, vďaka čomu sa stali obľúbené u tisícov detí. Proces výroby hračiek Smoby je pod prísnou kontrolou a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou originálneho francúzskeho dizajnu detských hračiek a vysokej kvality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery66*6*24 cm
Rozmery balenia70*7*27 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Farbacyklamenová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.