Piano Activity Noemova Archa Kiddieland so zvieratkami a zvukom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland piano Activity Noemova Archa so zvieratkami je elektronické detské pianobiblickou tematikou Noemovej archy. Hračka je veľmi kvalitná, pevná vhodná pre deti od 12 mesiacov, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. Loďka má v podpalubí farebnú klávesnicu piana, ktoré vydávajú príjemné tóny. Nad klávesmi sú rôzne zvieratká a kotva, ktoré po stlačení vydávajú charakteristické zvuky a hlasy. Lev, slon a medveď vyskočia zo svojej skrýše a ozvú sa svojím hlasom. Piano má veľa zvukových a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube.

Všetky najmenšie deti milujú stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčkami a krúžkami doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb - keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. Táto detská hračka pre najmenších určite poteší každé dieťa, a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Funguje na batérie 3xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Detské piano je vyrobené z kvalitného a odolného plastového materiálu, ktorý má oblé hrany a preto je bezpečný pre každé dieťa. Jeho farebné prevedenie pôsobí veselo a optimisticky. Hračka je v tvare loďky je doplnená o figúrky krokodíla, žirafy, zebry, Noema, opičky, sloník, medveďa a levíka. Deti milujú interaktívne elektronické hračky, ktoré im ponúka veľa možností na hru. Rozmery produktu sú 37*8*23 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery37*8*23 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.