Peppa Pig porcelánový čajový set Smoby 12 kusový

Popis produktu

Porcelánový čajový set od francúzskeho Smoby je vynikajúci doplnok pre všetky deti od 3 rokov, ktoré rady pohostia svojich súrodencov, kamarátov a rodičov. Potešia sa mu najmä dievčatká, ktoré sa zahrajú na hostiteľky a pozvú svojich najbližších na pravý čaj o piatej. Čajový set s veselým motívom známeho prasiatka Peppa Pig, spolu s jeho rodinkou, nadchne každé dieťa svojím moderným a zároveň elegantným dizajnom. Nadčasový biely porcelán má hrubé steny a je veľmi kvalitný a odolný, vďaka čomu môžu deti bezstarostne tráviť svoj voľný čas.

Detský porcelánový čajový set tvorí 12 kusov doplnkov, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie. Detský porcelánový set Peppa Pig nájde využitie aj pri detských oslavách. Porcelánový set je vyhotovený v bielej farbe s farebnými obrázkami prasiatok, ktoré sú vyobrazené na tanierikoch. Porcelánový set pre deti sa skladá zo 4 tanierikov4 čajových šálok s uškom, krásneho čajníka s nápisom Peppa Pig a malej nádobky na cukor.

Porcelánový čajový set  vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom ku každej detskej kuchynke. Dievčatko sa pri hre s kvalitným čajovým setom bude cítiť ako skutočná hostiteľka. Naučí sa ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. S detskou čajovou sadou si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných hračiek pre deti. Všetky detské hračky majú oblé hrany a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritéria, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky od Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa,

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia25*5*21 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,56 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.