Parný varič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus White Silver dvojitý od 0 mesiacov

Popis produktu

Dvojitý parný varič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus v striebristobielej farbe je je revolučný pomocník do domácnosti s malými deťmi. Parný varič a mixér v jednom vám vďaka dvom nádobám umožní rýchlo a jednoducho pripraviť hlavné jedlo a prílohu alebo veľké množstvo rovnakej kaše. Používanie dvojitého parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám množstvo času aj energie. Parný varič a mixér Babycook® Duo Plus ocenia najmä rodiny s dvojičkami alebo viacerými deťmi v rôznom veku. Dvojitý parný varič a mixér Beaba je vhodný aj na prípravu jedla pre staršie deti, ktoré už majú zúbky. V jednej nádobe pre nich pripravíte prílohu a v tej druhej zasa zeleninu či mäsko. Vďaka schopnosti pripraviť príkrmy na pare si každá porcia jedla zachováva dôležité vitamíny a minerály, zelenina a ovocie nestráca svoju farbu.

Jednoduchá príprava

Tento ikonický kuchynský robot 4v1 dokáže jedlo uvariť na pare, rozmixovať, rozmraziť a ohriať. Revolučný parný varič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus v čistej striebristobielej farbe vám uľahčí prípravu jedál pre vaše deti, a to aj vďaka dvom nádobám. Vďaka dvom nádobám má parný varič Beaba celkový objem 2200 ml a umožní vám pripraviť naozaj veľké porcie pre vaše deti. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje dve nádoby s objemom 2200 ml, kvalitné nože s cyklónovým efektom, jednoduchý systém uzatvárania “easy clip”, jeden gombík na ovládanie celého mixéra, otáčavé koliesko na prepínanie funkcií, malú varešku a viečko filtra. Parný varič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus sa veľmi ľahko čistí a je rýchlo pripravený na ďalšie použitie. Prácu s ním bez problémov zvládne aj otecko, starí rodičia či pestúnka.

O Beaba

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov, cez jedálenské stoličky až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj do vašej domácnosti.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rýchla príprava jedla
  • dve nádoby s objemom 2200 ml
  • vhodný pre deti od 0 mesiacov
  • príprava veľkých porcií naraz
  • varenie na pare a rýchle mixovanie
  • na prípravu kaší pre najmenšie deti
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery38*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozmery balenia42*19*25 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,7 kg
Objem L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.