Parný varič a mixér Beaba Babycook® Originál Plus šedo-modrý dvojitý od 0 mesiacov

Popis produktu

Dvojitý parný varič a mixér Beaba Babycook® Originál Plus má jemnú šedo-modrú farbu a až 6 funkcií v jednom. Kuchynský robot 6v1 od francúzskeho výrobcu Beaba do 15 minút pripraví chutné jedlá pre malé deti a je vhodný na prikrmovanie už od narodenia. Dvojitý parný varič a mixér Beaba sa hodí do každej kuchyne a nezaberá v nej veľa miesta. Jednoducho sa obsluhuje a čistí a prácu s ním zvládne aj otecko, starí rodičia či pestúnka. Parný varič a mixér za pár minút pripraví pre vaše deti chutné jedlá, ktoré vďaka príprave na pare nestrácajú svoje vitamíny dôležité pre správny rast detí. Dvojitý parný varič Babycook® Originál Plus má kvalitné nože s cyklónovým efektom, ktoré sa postarajú o kvalitne rozmixované kaše.

6 funkcií v jednom

Dvojitý parný varič Babycook® Originál Plus od francúzskej značky Beaba je multifunkčný kuchynský robot, ktorý má až 6 funkcií: jedlo uvarí na pare, rozmixuje, rozmrazí, ohreje, sterilizuje a dokonca ohreje fľaše s mliekom. Ovládať ho budete iba jedným gombíkom, ktorý prepínate do dvoch polôh podľa toho, či chcete jedlo variť alebo mixovať. Po rozmixovaní ovocia či zeleniny sa mixér Beaba automaticky vypne aj bez vašej asistencie. Súčasťou balenia dvojitého parného variča Beaba je nádoba s objemom 800 ml, v ktorej pripravíte viac porcií chutného jedla naraz. V praktických nádobkách ho môžete uskladniť v chladničke či mrazničke, a potom detské pokrmy pomocou parného variča Beaba jednoducho ohrejete a rozmrazíte. Revolučný parný varič a mixér je zároveň aj sterilizátor a ohrievač na fľaše. Praktický kuchynský robot Beaba v priebehu pár minút ohreje mlieko pre bábätko aj o polnoci.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba každoročne oceňujú aj odborné poroty.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rýchla príprava jedla
  • šetrné varenie na pare a rýchle mixovanie
  • príprava veľkých porcií jedla naraz
  • 6 funkcií v jednom
  • sterilizuje jedlo a ohrieva fľaše s mliekom
  • vhodné na prípravu kaší pre najmenšie deti
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery27*14*33 cm
Celková výška33 cm
Rozmery balenia28*16*27 cm
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Objem L800 ml
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.