Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo Eucalyptus zeleno-strieborná od 0 mes

Popis produktu

Zoznámte sa s novou generáciou parných varičov Beaba Babycook® Neo! Tento revolučný parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo Eucalyptus nie je ani zďaleka obyčajným parným varičom, je lepší. Predstavuje novú generáciu parných varičov, ktoré znižujú spotrebu vody a energie až o 50% a vypúšťa až o 48% menej oxidu uhličitého. V tomto parnom variči a mixéri Babycook® Neo sa snúbi prvotriedna francúzska kvalita s atraktívnym dizajnom, vďaka čomu sa tento kuchynský robot 4v1 okamžite stane štýlovým doplnkom každej kuchyne.

Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo v modernej zelenosivej eukalyptovej farbe vie však aj niečo iné, ako len dobre vyzerať. Kaše uvarené v Beaba Babycook® Neo sú vhodné na prikrmovanie detí od prvých mesiacov po narodení. Používanie parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám veľa času, ktorý môžete venovať vašim deťom. Vďaka schopnosti pripraviť príkrmy na pare si každá porcia jedla zachováva dôležité vitamíny a minerály, zelenina a ovocie nestráca svoju farbu. O perfektnú prípravu jedla sa postarajú nielen prvotriedne nože z nehrdzavejúcej ocele, ale aj nádoba z vysokokvalitného skla.

Jednoduchá príprava

Beaba Babycook® Neo vám ušetrí veľa času pri príprave čerstvého jedla. Tento ikonický domáci robot 4v1 dokáže v priebehu pár minút jedlo nielen uvariť, ale aj rozmixovať, rozmraziť a tiež ohriať. Celá príprava a samotné parenie a mixovanie vám s touto revolučnou pomôckou novej generácie nezaberie viac ako 15 minút. Do nádoby na naparovanie stačí dať ovocie a zeleninu a do variča naliať vodu. Potom rodič stlačí gombík na parenie, počká pár minút, vyleje prebytočnú vodu a uvarené jedlo stlačením jedného jediného gombíka rýchlo rozmixuje. Vďaka veľkému objemu nádoby môžete naraz pripraviť viac porcií pre vaše deti, ktoré v dôzach uskladníte do chladničky alebo mrazničky. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje nádobu s objemom 1250 ml, nechýbajú ani nože z nehrdzavejúcej ocele a miska z vysokokvalitného skla. Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo sa veľmi ľahko čistí a okamžite je pripravený na ďalšie použitie. Prácu s ním bez problémov zvládne aj otecko a starí rodičia.

O Beaba

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov, cez jedálenské stoličky až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj do vašej domácnosti.

Vlastnosti

  • parný varič a mixér novej generácie
  • na prípravu kaší pre deti od 0 mesiacov
  • nádoba s objemom 1250 ml
  • jedlo uvarí, ohreje, rozmixuje a rozmrazí
  • nízka spotreba vody a energie
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ a sklo
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery27*22*22 cm
Rozmery balenia29*24*24 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,7 kg
Objem L1250 ml
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.