Parný varič a mixér Babycook® Jade Green Beaba limitovaná špeciálna edícia zelený od 0 mesiacov

Popis produktu

Parný varič a mixér Beaba Babycook® z limitovanej edície je dokonalým pomocníkom každej domácnosti s dieťatkom. Práve vďaka nemu vašim deťom rýchlo a jednoducho pripravíte chutné kaše od výmyslu sveta. Prvotriedna francúzska kvalita a moderný dizajn značky Beaba perfektne zapadne do každej modernej kuchyne, nehovoriac o nádherne jemnej hráškovozelenej farbe, ktorou sa tento parný varič pýši. Kašičky uvarené v Beaba Babycook® sú vhodné na prikrmovanie detí od prvých mesiacov po narodení. Používanie parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám veľa času, ktorý môžete venovať vašim deťom. Jedlo je vo variči Beaba Babycook® pripravované na pare a nestráca tak vitamíny a výživné látky dôležité pre správny rast vášho bábätka. Kvalitné nože s cyklónovým efektom dôkladne rozmixujú ovocie a zeleninu a konzistenciu kaše prispôsobia veku dieťatka a jeho zúbkom.

Jednoduchá príprava

Beaba Babycook® vám ušetrí veľa času pri príprave čerstvého jedla. Tento domáci robot 4v1 dokáže v priebehu pár minút jedlo nielen uvariť, ale aj rozmixovať, rozmraziť a tiež ohriať. Celá príprava a samotné parenie a mixovanie vám s touto revolučnou pomôckou nezaberie viac ako 15 minút. Do nádoby na naparovanie stačí dať ovocie a zeleninu a do variča naliať vodu. Potom mamička alebo otecko stlačí gombík na parenie, počká pár minút, vyleje prebytočnú vodu a uvarené jedlo stlačením jedného gombíka rýchlo rozmixuje. Vďaka veľkému objemu nádoby si môžete na jeden raz pripraviť viac porcií pre vaše deti, ktoré uskladníte do chladničky alebo mrazničky. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje nádobu s objemom 1100 ml, nechýbajú ani nože na mixovanie kaše, jednoduchý systém uzatvárania “easy clip”, jeden gombík na ovládanie celého mixéra, otáčavé koliesko na prepínanie funkcií, malú varešku a viečko filtra. Parný varič a mixér Beaba Babycook® sa veľmi ľahko čistí a rýchlo je pripravený na ďalšie použitie. Prácu s ním bez problémov zvládne aj otecko a starí rodičia.

O Beaba

Značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rýchla príprava jedla
  • šetrné varenie na pare a rýchle mixovanie
  • jedlo uvarí, ohreje, rozmixuje a rozmrazí
  • vhodné na prípravu kaší pre najmenšie deti
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • limitovaná edícia
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozmery balenia28*20*25 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,8 kg
Objem L1100 ml
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.