Môj pamätníček s medveďom My Health Book Cover Home Kaloo obal na zápisník modrý 24 cm od 0 mes

Popis produktu

Môj pamätníček s medveďom My Health Book Cover z edície Home od francúzskej spoločnosti Kaloo predstavuje skvelý darček pre každú rodinu s malým bábätkom. Šedo-modrý pamätníček z obrázkom medvedíka poslúži ako praktický obal na zápisník s údajmi o vašom dieťati, vďaka čomu ho budete mať vždy poruke. Obal má jemný a mäkký povrch, otvára sa na zips a vnútri sa nachádzajú priehradky pre perá a dokumenty, takisto aj praktická záložka v tvare pierka, takže budete mať v ňom vždy poriadok a udržíte si prehľad.

Tento praktický doplnok pre rodičov je neoceniteľným pomocníkom pri každodennej starostlivosti o dieťa. Obal má veľkosť 24 cm, takže si doňho uložíte všetky dôležité dokumenty a záznamy o bábätku, takisto si doňho môžete vložiť aj pamätníček, v ktorom zachytávate najdôležitejšie okamihy zo života vášho bábätka. Tie vám neskôr prinesú veľa radostných chvíľ pri spomínaní na prvé roky života vášho drobčeka. Nádherný a nezameniteľný dizajn obalu je vynikajúcim darčekom pri akejkoľvek príležitosti. Obal sa dodáva bez akéhokoľvek príslušenstva.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek a praktických doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24 cm
Rozmery balenia23*31*9 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.