Osuška s kapucňou pre najmenších Zajačik My Rabbit Bath Towel Perle Kaloo biela 75*75 cm z jemného mäkkého materiálu od 0 mes

Popis produktu

Osuška s kapucňou Zajačik z modernej edície Perle je krásna biela osuška vhodná najmenšie bábätká už od narodenia. Kapucňa na osuške je výborným doplnkom, pretože udrží hlavičku dieťatka po kúpeli v teple. Osuška pre najmenších je vyrobená z prvotriedneho mikrovlákna, ktoré je príjemné na dotyk a má dobrú savosť. Perfektným detailom je kapucňa v tvare zajačika s dlhými uškami a vyšívaným ňufáčikom, ktoré dodávajú osuške originálny dizajn. S rozmermi 75*75 cm je vhodná na kúpanie najmenších detí, je mäkučká a hebká k detskej pokožke. Váš drobček sa tak bude po každom veselom kúpeli cítiť pohodlne a príjemne vo svojej mäkučkej jemnej osuške.

V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená jeho hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj detská osuška Kaloo. Netreba sa báť ani prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Produkty Kaloo sú prísne testované a spĺňajú aj tie najvyššie štandardy, sú pripravené na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Detská osuška s kapucňou sa stane vďaka mäkkému a jemnému povrchu ideálnou súčasťou každého detského kúpeľa. Osuška sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývojom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery75*75 cm
Rozmery balenia34*5*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.