Opatrovateľské centrum Baby Care Center Smoby elektronické s 24 doplnkami so zvukom a svetlom

Popis produktu

Opatrovateľské centrum Baby Care Center od francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolania. V originálnom opatrovateľskom centre budú deti poskytovať lekársku starostlivosť a vykonávať zdravotné kontroly pre svoje obľúbené bábiky. K dispozícii budú mať súpravu 24 doplnkov, medzi ktorými sú pomôcky pre plnohodnotné vyšetrenie. Deti medzi nimi nájdu lekárske okuliare, lekárske štítky, elektronický tablet so zvukom a svetlom, brožúru so zdravotnými záznamami, meradlo, reflexné kladivko, stetoskop, teplomer, otoskop, sirup, lyžica, krém, náplaste, striekačku a ďalšie skvelé doplnky. S touto fantastickou hračkou získajú realistické zážitky pre hre na povolanie lekárov.

Návšteva u doktora:

  • s elektronickým tabletom so zvukom a svetlom deti zistia, čo malý pacient potrebuje
  • so stetoskopom si vypočujú srdcový rytmus bábiky a s otoskopom vyšetria skontrolujú ušká
  • s posuvným meradlom môžu na vyšetrovacom pulte zistiť výšku bábiky 
  • praktický teplomer odmeria teplotu malého pacienta
  • zrak dieťaťa a srdcový pulz sa skontroluje pomocou otočnej tabuľky
  • na pružinovej detskej váhe sa zobrazí váha bábiky
  • reflexným kladivkom sa zistia motorické funkcie bábiky
  • s injekčnou striekačkou sa bábika zaočkuje
  • v prípade potreby ošetrí lekár ranu s lepiacou náplasťou
  • všetky lekárske úkony si dieťa poznačí do záznamov so samolepiacimi symbolmi

Opatrovateľský pult v jemných pastelových farbách pôsobí veľmi realisticky a nadčasovo. Je vyhotovený z pevných a odolných plastov so zaoblenými hranami, je zamatový na dotyk. Okrem pracovnej plochy na váženie bábiky a vyšetrovanie, disponuje aj množstvom úložného priestoru na doplnky. V jeho spodnej časti sa nachádza polička, kam si deti poukladajú doplnky pre starostlivosť o dieťa, vo vrchnej časti si poukladajú lekárske pomôcky a prístroje. Špičkový opatrovateľský pult poskytne deťom zábavu na dlhé roky. Hrou na doktorov sa približujú svetu dospelých, naberajú pocit zodpovednosti. Učia sa, ako sa používajú lekárske pomôcky, zlepšujú si logické myslenie a jemnú motoriku. Rozmery produktu sú 52*41*67 cm, batérie nie sú súčasťou balenia. Opatrovateľské centrum je vhodné pre bábiku do výšky 38 cm (nie je súčasťou balenia).

Smoby už dlhé roky prináša deťom najkvalitnejšie hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery52*41*67 cm
Celková výška67 cm
Rozmery balenia42*20*60 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBatteries not included
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.