Opasok Storm Smoby s pracovným náradím a autíčkom

Popis produktu

Smoby opasok pre deti s náradím a autíčkom poteší všetkých malých milovníkov rozprávky Cars - Autá. Opasok s detským náradím je praktická hračka pre všetkých chlapcov od 3 rokov, ktorí milujú hry s autíčkami a pracovným náradím - skrutkovačom a montážnym kľúčom. S touto hračkou bude z dieťaťa malý automechanik. Celý opasok sa nesie v duchu známej rozprávky Autá 3, ktorá je u detí veľmi populárna a hneď si ho zamilujú. Opasok s náradím má má aj praktickú kapsičku na zips. S touto hračkou bude z dieťaťa malý automechanik, ktorý si poskladá svoje vlastné autíčko. Malý kutil si vďaka krásnemu opasku môže svoje pracovné náradie nosiť všade so sebou.

Opasok a autíčko sú vyhotovené v peknej šedo-modrej farebnej kombinácii. Náradie je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Vytvarované je tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. V sade nechýba náradie a autíčko Jackson Storm, ktoré si detičky vlastnoručne poskladajú. Je to ideálny doplnok k detskej autodielni od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorej dlhoročná tradícia zaručuje najvyššiu kvalitu. Hranie sa s náradím podporuje u detí fantáziu a jemnú motoriku, ktorá je veľmi dôležitá. Navyše si užijú hodiny skvelej zábavy.

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Hračky tohto výrobcu majú zaoblené hrany, ktoré slúžia ako preventívna ochrana pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery30*3*17 cm
Rozmery balenia35*6*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.