Opasok Staviteľ Bob Smoby s mobilom a pracovným náradím

Popis produktu

Opasok pre deti s mobilom a náradím Smoby poteší všetkých malých staviteľov a milovníkov rozprávky Staviteľ Bob. Opasok s detským náradím je praktická a pekne spracovaná hračka. Je vhodná pre chlapčekov od 3 rokov, ktorí sa radi hrajú s pracovným náradím a pomáhajú oteckom. S touto hračkou bude z dieťaťa malý staviteľ. Celý opasok sa nesie v duchu obľúbenej rozprávky Staviteľ Bob, ktorá je u detí veľmi populárna a hneď si ho zamilujú. Vďaka nastaviteľnej pracke sa dá nastaviť na akúkoľvek veľkosť. Malí stavitelia si vďaka krásnemu opasku môžu svoje pracovné náradie nosiť všade so sebou.

Opasok je prevedený v pestrej modrej a oranžovej farebnej kombinácii so sivými doplnkami. Náradie je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Vytvarované je tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. V opasku nechýba kladivko, 2 skrutkovače, pílka a mobil Staviteľa Boba. Je to ideálny doplnok k detskej dielni od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorej dlhoročná tradícia zaručuje najvyššiu kvalitu. Hranie sa s náradím podporuje u detí fantáziu a jemnú motoriku, ktorá je veľmi dôležitá. Navyše si užijú veľkú hromadu zábavy.

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Hračky tohto výrobcu majú zaoblené hrany, ktoré slúžia ako preventívna ochrana pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery40*3*9 cm
Rozmery balenia35*4*26 cm
Hmotnosť0,16 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.