Odrážadlo štvorkolka Quad Racing Red BIG červené

Popis produktu

Odrážadlo štvorkolka Quad Racing Red predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Terénne odrážadlo v červeno-čiernom vyhotovení ponúkne malým šoférom realistické zážitky pri jazde v každom teréne, pričom si trénujú svaly na nohách a rukách. Keďže autíčko sa pohybuje pomocou odrážania, dieťa nenaberie takú veľkú rýchlosť ako napríklad pri bicyklovaní. Odrážadlo BIG v štýle terénneho auta dekorujú originálne nálepky. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30 stupňov a je vybavený mechanickým klaksónom. Farby odrážadla sú pred poškodením slnečnými lúčmi UV filtrom, vďaka čomu si zachová krásny vzhľad aj po rokoch používania. Detské odrážadlo je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. 

Robustné kolesá štvorkolky Quad Red majú vynikajúcu priľnavosť a pomerne nízku hlučnosť, čo zvyšuje komfort pri jazdení. Sedačka odrážadla je ergonomicky tvarovaná a prispôsobená aj pre vyloženie kolena, aby sa dieťa mohlo odrážať podobne ako na kolobežke. V prednej a zadnej časti odrážadla sa nachádzajú konektory pre pripojenie doplnkov značky BIG.. Pod volantom sa nachádza tajná priehradka, kde si môže dieťa schovať rôzne drobnosti. Odrážadlo je vyrobené z kvalitných plastových materiálov so zaoblenými hranami, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe štvorkolky
  • funkčný klaksón
  • ukladací priestor pod volantom pre rôzne drobnosti
  • UV filter chráni farby odrážadla pred vyblednutím
  • robustné kolieska a ergonomicky tvarované sedadlo
  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.