Odrážadlo štvorkolka Quad BIG s klaksónom čierne

Popis produktu

BIG odrážadlo pre deti Quad v prevedení štvorkolky vás zaujme krásnym terénnym prevedením. Odrážadlo v neutrálnej čiernej farbe so zelenými doplnkami je vhodné pre väčšie deti od troch rokov. Pre dieťa je odrážadlo Quad veľmi atraktívna hračka, na ktorej môže trénovať svaly na nohách a zažiť veľa zábavy pri pretekoch s priateľmi. Keďže autíčko sa pohybuje pomocou odrážania detských nožičiek, dieťa nenaberie takú veľkú rýchlosť ako napríklad pri bicyklovaní. Odrážadlo BIG v štýle terénneho auta dekorujú nálepky. Volant odrážadla určuje smer jazdy a navyše je vybavený funkčným klaksónom. Farby odrážadla sú pred poškodením slnečnými lúčmi chránené UV ochranou. BIG detské odrážadlo je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Volant odrážadla sa otáča do strán o 30 stupňov.

Robustné kolesá štvorkolky Quad majú vynikajúcu priľnavosť a veľmi nízku hlučnosť, čo zvyšuje komfort pri jazdení. Sedačka odrážadla je ergonomicky tvarovaná a prispôsobená aj pre vyloženie nohy, aby sa dieťa mohlo odrážať podobne ako na kolobežke. Za autíčko možno pripojiť niektorý z prívesných vozíkov značky BIG. V prednej časti odrážadla je uško, do ktorého môžete zapojiť lano na ťahanie. Pod volantom sa nachádza tajná priehradka, kde si môže dieťa schovať sladkosti, zároveň slúži ako držiak na doplnky k odrážadlám BIG - elektronický klaksón, maják, štartér a pod. Použité, zdravotne neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské odrážadlo má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo Quad je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland a je vyrobené v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG. Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny.

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe štvorkolky
  • má funkčný klaksón
  • odrážaním sa nohami dieťa nenaberie príliš veľkú rýchlosť - bezpečná jazda
  • ukladací priestor pod volantom slúži aj na uloženie doplnkov BIG
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • je chránené pred poškodením slnkom, dlho vyzerá ako nové
  • prísne testovanie zaručuje vysokú kvalitu a bezpečnosť
  • stabilné kolieska a ergonomicky tvarované sedadlo
  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 36 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery68*37*46 cm
Celková výška46 cm
Rozmery balenia67*35*40 cm
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,4 kg
Nosnosť50 kg
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.