Odrážadlo Springo smarTrike zelené od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo smarTrike Springo je krásne skladacie detské odrážadlo sýtej zelenej farby, ktoré je vhodné pre dievčatká i chlapcov vo veku od 12 mesiacov a rastú s ním až do 3 rokov. Detské odrážadlo Springo je perfektnou kombináciou pohupovadla a odrážadla v jednom. Priaznivo pôsobí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáha pri budovaní sebaistoty a stability pri prvých krokoch. Pohupovací systém spolu s kolieskami, ktoré pohlcujú otrasy spolu vytvárajú skvelú pomôcku pre deti na hru v interiéri či exteriéri. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Jednoduchým spôsobom sa dá toto odrážadlo zložiť na zlomok jeho veľkosti a vziať so sebou kamkoľvek. Je to skvelá hračka, ktorá pripraví vaše dieťa na jeho prvú trojkolku či bicykel. Detské odrážadlo má v prednej časti roztomilé očká, preto dieťa si svoju novú pomôcku okamžite zamiluje. Detské odrážadlo Springo je vyrobené z kvalitných a pevných materiálov, ktoré kombinujú pevnú kovovú konštrukciu a odolný plast. Nosnosť odrážadla je 20 kg. Je to ideálny darček pre všetky deti, ktoré milujú pohyb a neradi sa nudia. odrážadlo hravým spôsobom pestuje v deťoch lásku k športu a pobytu na čerstvom vzduchu.

Vďaka svojim kolieskam otočným o 360 stupňov je jazda na odrážadle pre dieťa veľkou zábavou. Výrobca smarTrike je celosvetovo najpredávanejší a najviac oceňovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré rastú s vašim dieťaťom. Na trhu pôsobí už dekádu a ako prvý prišiel s technológiou nastaviteľnej rúčky pre rodiča. Výrobca smarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek a odrážadiel. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je jednoznačne zárukou kvality

Vlastnosti

  • pohupovanie v pohybe pre posilňovanie svalstva nôh a stability
  • otočné kolieska otáčajúce sa o 360 stupňov pre jednoduché ovládanie
  • ergonomické sedadlo so zakrivením, ktoré zaisťuje dieťa pri jazde a je bezpečné
  • jednoduché skladanie a prenášanie
  • výrazná zelená farba upúta každé dieťa
  • vhodné od 12 do 36 mesiacov
  • nebrúsené kolieska na jazdu v interiéri i exteriéri
  • nosnosť do 20 kg
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery39*25*28 cm
Celková výška51 cm
Výška sedacej plochy28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3.14 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.