Odrážadlo Springo Farm koník smarTrike hnedé od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo smarTrike Springo Farm je krásne skladacie detské odrážadlo hnedej farby s motívom koníka, ktoré je vhodné pre dievčatká i chlapcov vo veku od 12 mesiacov, a rastú s ním až do 3 rokov. Detské odrážadlo Springo Farm je perfektnou kombináciou pohupovadla a odrážadla v jednom. Jeho nádherné prevedenie pripomína tradičnú hračku hojdacieho koníka. Priaznivo pôsobí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáha pri budovaní sebaistoty a stability pri prvých krokoch. Deti milujú jazdu na odrážadle, pri ktorej sa vybláznia  do sýtosti. Plyšová hlava koníka upúta každé dieťa, ktoré sa bude tešiť, že sa môže húpať na krásnej húpačke. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Pohupovací systém spolu s kolieskami, ktoré pohlcujú otrasy spolu vytvárajú skvelú pomôcku pre deti na hru v interiéri či exteriéri. Jednoduchým spôsobom sa dá toto odrážadlo zložiť na zlomok jeho veľkosti a vziať so sebou kamkoľvek. Je to skvelá hračka, ktorá pripraví vaše dieťa na jeho prvú trojkolku či bicykel. Detské odrážadlo má v prednej časti plyšovú hlavu koníka, a dieťa si svoju novú pomôcku okamžite zamiluje. smarTrike detské odrážadlo Springo Farm je vyrobené z kvalitných a pevných materiálov kombinácie pevnej kovovej konštrukcie a kvalitného plastu. Nosnosť odrážadla je 20 kg. 

Vďaka svojim kolieskam otočným o 360 stupňov je jazda na odrážadle pre dieťa veľkou zábavou. Výrobca smarTrike je celosvetovo najpredávanejší a najviac oceňovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré rastú s vašim dieťaťom. Na trhu pôsobí už dekádu a ako prvý prišiel s technológiou nastaviteľnej rúčky pre rodiča. Výrobca smarTrike je svetový líder v predaji a produkcii a inováciách detských trojkoliek a odrážadiel. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality

Vlastnosti

  • pohupovanie v pohybe pre posilňovanie svalstva nôh a stability
  • otočné kolieska otáčajúce sa o 360 stupňov pre jednoduché ovládanie
  • ergonomické sedadlo so zakrivením, ktoré zaisťuje dieťa pri jazde a je bezpečné
  • jednoduché skladanie a prenášanie
  • motív koníka upúta každé dieťa
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • je vhodné od 12 do 36 mesiacov
  • nebrúsené kolieska na jazdu v interiéri i exteriéri
  • nosnosť do 20 kg
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery39*25*28 cm
Celková výška51 cm
Výška sedacej plochy28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3.24 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.