Odrážadlo s pedálmi Paw Patrol Mondo plastové od 2 rokov

Popis produktu

Detské odrážadlo s pedálmi od talianskeho výrobcu Mondo je kvalitná pohybová pomôcka pre všetky deti od 12 mesiacov. Odrážadlo je vyhotovené v červeno-žlto-modrej farebnej kombinácii, ktorá sa zapáči deťom na prvý pohľad a poteší ich aj vyobrazený motív z detskej animovanej série Paw Patrol. Vyrobené je z kvalitného a odolného plastu, takže deťom vydrží naozaj dlhý čas. Odrážadlo v tvare motorky pomáha deťom pri rozvoji pohybových schopností a je vybavené tromi pevnými a stabilnými kolieskami, umožňujúcim ľahkú jazdu.

Na prednom kolesku sa nachádzajú aj pedále, takže deti využijú odrážadlo aj ako trojkolku. Odrážadlo je vybavené ergonomickým sedadlom, na ktorom sa bude deťom pohodlne sedieť. V zadnej časti odrážadla sa nachádza praktická nádoba, do ktorého si deti môžu naložiť svoje obľúbené hračky. Na riadidlách odrážadla je ďalší úložný priestor v tvare boxu, pričom je na ňom pekný obrázok populárnych hrdinov zo série Paw Patrol.

Motorka pre detiširoké využitie. Vďaka kompaktnej veľkosti je praktická, ľahká a využiteľná v interiéri i exteriéri. Využite krásne počasie a doprajte svojmu dieťatku veselé chvíle strávené na detskom odrážadle v štýle motorky. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. S odrážadlom Paw Patrol sa dieťa naučí správne udržiavať rovnováhu, posilňuje si ruky aj nohy, je to výborná príprava na detský bicykel. Riadidlá sú prispôsobené pre malé detské rúčky a pohodlne sa držia. Rozmery odrážadla pre deti sú 60*44*50 cm. 

Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných detských produktov a hračiek a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov. Výrobky od spoločnosti Mondo spĺňajú prísne európske kritériá kvality

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe motorky
  • červené farebné vyhotovenie
  • nízka hmotnosť
  • stabilné a pevné kolieska
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 24 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodItaly
Rozmery60*44*50 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia59*27*43 cm
Celková dĺžka60 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.