Odrážadlo Rookie Ride-on Pink Smoby s kovovou konštrukciou a otočnými riadidlami od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo Rookie Ride-on Pink od francúzskej značky Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatá od 12 mesiacov. Detské odrážadlo je vybavené odolnou kovovou konštrukciou, ktorá sa vyznačuje vysokou pevnosťou a stabilitou. Ergonomicky tvarované sedadlo ponúkne deťom pohodlie aj pri dlhšom sedení. Jazda na odrážadle je veľmi pohodlná vďaka 4 tichým EVA kolieskam, ktoré sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých gumených koliesok a odolného plastu. Dieťa si tak môže užívať hladkú a príjemnú jazdu.

V zadnej časti odrážadla sa nachádza praktický box na hračky a priamo pod sedadlom aj držadlo, vďaka ktorému sa odrážadlo ľahko prenáša. Mäkké protišmykové riadidlá sú príjemné na dotyk a riadiaci systém umožňuje dieťaťu otáčať riadidlá iba do určitého uhlu, čím sa zaručí bezpečná jazda. Odrážadlo pomáha deťom správne udržiavať rovnováhu, pri jazde si zlepšujú reflexy, odhad vzdialeností, takisto si spevňujú svaly na rukách a nohách. Rozmery odrážadla sú 52*30*38 cm, výška sedadla je 22 cm. Celková nosnosť odrážadla je 25 kg.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*30*38 cm
Rozmery balenia51*15*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.