Odrážadlo Rookie Pink Smoby s kovovou konštrukciou a točiacimi riadidlami od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo Rookie Pink od popredného francúzskeho výrobcu Smoby je moderné odrážadlo, vhodné najmä pre dievčatá od 12 mesiacov. Disponuje pevnou kovovou konštrukciou, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou a odolnosťou. Ergonomicky tvarované sedadlo ponúkne deťom pohodlie aj pri dlhých trasách. Stabilný 4-kolesový systém pozostáva z EVA koliesok zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých gumených koliesok a odolného plastu. Dieťa si tak môže užívať hladkú a tichú jazdu.

Ružovo-modré odrážadlo Rookie má v zadnej časti praktický box na hračky a pod sedadlom sa nachádza praktické držadlo, vďaka ktorému sa ľahko prenáša. Protišmykové riadidlá sú vybavené bezpečnostným systémom, ktorý umožňuje dieťaťu pri jazde otáčať riadidlami iba do určitého uhlu, takže sa bude pri jazde cítiť bezpečne a komfortne.

Športová hračka je určená pre všetkých malých športovcov, pričom im pomáha správne udržiavať rovnováhu, zlepšovať si reflexy, priestorové videnie a odhad vzdialeností. Jazdením sa podporuje aj rozvoj stability a svalstva, prispieva k všestrannému vývoju dieťaťa, ktoré naberá sebadôveru a zároveň sa zabáva. Rozmery produktu sú 52*30*38 cm, pričom jeho celková výška je 38 cm. Hmotnosť odrážadla je iba 1,9 kg a nosnosť 25 kg.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné hračky pre deti už celé desaťročia. Hračky od Smoby spĺňajú najprísnejšie európske kritéria kvality, odolnosti a zároveň majú jedinečný dizajn, ktorý v sebe nesie francúzsku dokonalosť, šarm, a precíznosť. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery52*30*38 cm
Celková výška38 cm
Rozmery balenia45*15*26 cm
Celková dĺžka52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Nosnosť25 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.