Odrážadlo s prívesom auto Bobby Car Classic Eco 2.0 BIG ekologické tyrkysové s klaksónom a trendy nálepkami od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo auto s prívesom Bobby Car Classic Eco 2.0 od nemeckého výrobcu BIG v krásnom tyrkysovom vyhotovení poteší každé dieťa od 1 do 5 rokov. Odrážadlo v tvare autíčka je vyrobené ekologickým spôsobom, jeho karoséria a kolesá sú vyrobené z recyklovaných plastov. Vďaka najmodernejším výrobným technológiám sa tak minimalizovala záťaž na životné prostredie, pričom sa ekologické odrážadlo vyznačuje rovnakou kvalitou a odolnosťou ako klasické moderné odrážadlá od značky BIG. Deti si ho obľúbia na prvý pohľad a vďaka nemu si môžu už veľmi skoro trénovať svaly na nohách. Robustné odrážadlo podporuje motorický i pohybový vývoj dieťaťa, takisto aj správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené.

Volant odrážadla má vôľu do strán 30°, je vybavený funkčným mechanickým klaksónom, takže deti budú mať z jazdy realistickejší zážitok. Plastový povrch odrážadla je chránený pred poškodením slnečnými lúčmi UV filtrom, takže si aj po rokoch zachová svoje krásne farby. Pevné kolesá s odolnými pneumatikami zaručujú vynikajúce jazdné vlastnosti a stabilitu. Sedadlo je ergonomicky tvarované pre maximálny komfort z jazdy. Sedačka má navyše vybratie pre koleno, takže väčšie detičky sa môžu odrážať jednou nohou - podobne ako na kolobežke. Praktický príves s nosnosťou 25 kg umožní deťom odviezť si v ňom svoje obľúbené hračky alebo pracovný materiál.

V prednej aj zadnej časti autíčka sú konektory na pripojenie doplnkov značky BIG - vozík, ťažné lano a pod. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom, detské odrážadlo má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Nízky podvozok zabezpečuje stabilitu autíčka na akomkoľvek povrchu. Rozmery odrážadla s vozíkom sú 113*37*38 cm. Odrážadlo sa pýši vysokou nosnosťou až 50 kg, súčasťou balenia je aj trendy nálepka s obrázkom planéty Zem, ktorou si dieťa ozdobí nové autíčko.

Hračky BIG sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Vlastnosti

  • tyrkysové ekologické odrážadlo s nálepkami
  • funkčný mechanický klaksón
  • odrážadlo s nosnosťou 50 kg a príves s nosnosťou 25 kg
  • má konektory na pripojenie doplnkov (vozík, lano)
  • má podložku na koleno – staršie deti jazdia podobne ako na kolobežke
  • vhodné od 12 mesiacov  
  • chránené proti prevráteniu
  • pevná a odolná karoséria
  • prispôsobené na jazdu v interiéri aj exteriéri
  • špeciálny UV filter na ochranu farieb
  • ergonomicky tvarované sedadlo podporuje správny vývin bedrových kĺbov
  • kvalitný nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené v Nemecku
Rozmery113*37*38 cm
Rozmery balenia60*31*37 cm
Celková dĺžka113 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,3 kg
NosnosťBobby Car (max. 50 kg), Trailer (max. 25 kg)
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.