Odrážadlo s prívesom Baby Pony Ride On Little Smoby ergonomicky tvarované s veľkým držadlom pre najmenších od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo s prívesom Baby Pony Little od francúzskeho výrobcu Smoby je nádherné odrážadlo v pastelových farbách pre deti od 12 mesiacov. Odrážadlo v tvare roztomilého poníka s hrivou, uškami a veselými očkami sa stane nerozlučným spoločníkom vášho dieťaťa. Veľké držadlo v prednej časti je prispôsobené malým detským rúčkam, poskytuje im pocit istoty a stability. Štyri kvalitné a odolné kolieska sa postarajú o hladkú a bezproblémovú jazdu. Ergonomicky tvarované sedadlo zaručí, že sa na odrážade bude dieťaťu pohodlne sedieť aj pri dlhšej jazde. Súčasťou odrážadla je aj prívesný vozík, v ktorom si môžu voziť svoju obľúbenú bábiku alebo plyšáčika.

Odrážadlo pre deti Smoby je výborným pomocníkom pri motorickom a pohybovom vývoji každého dieťaťa. Spevňuje svalstvo nôh, zlepšuje cit pre rovnováhu, sedenie na širokom sedadle umožňuje správny vývin bedrových kĺbov. Detské odrážadlo je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zamatové na dotyk. Originálny vzhľad odrážadla rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť, predstavuje si jazdu na skutočnom poníkovi a získava skvelé zážitky. Detské odrážadlo má nosnosť až 25 kg a jeho rozmery sú 54*27*40 cm.

Smoby je špičkový francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia32*23*49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,47 kg
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.