Odrážadlo Princezné Kiddieland Activity s hojdačkou a opierkou 4v1 od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland odrážadlo pre deti Activity Princezné s hojdačkou a s hrajúcou a svetielkujúcou korunkou je veľmi kvalitné, pevné a masívne ružové odrážadlo 4v1 pre deti od 12 do 36 mesiacov, s nadčasovým dizajnom, ktoré sa bude páčiť niekoľkým generáciám. Deťom poslúži dlhé roky a vždy funguje ako nové. Odrážadlo pre deti má veľa zvukových, svetelných a mechanických funkcií, ktoré najmenšie deti veľmi rady skúmajú a objavujú. Stláčajú rôzne gombíky, točia páčkami doprava, doľava, hore, dolu. Po stlačení štartovacieho kľúča sa ozve zvuk naštartovaného auta a po stlačení trúbky zahrajú pekné tóny. Autíčko má veľmi kvalitné plastové kolieska, špeciálne pohodlné a ergonomicky vytvarované sedadlo. Okrem toho prichádza aj s hojdačkou, ktorá sa jednoducho podloží pod odrážadlo a dieťatko má ďalšiu možnosť na hodiny plné zábavy.

Kým je dieťa maličké, používa detské odrážadlo ako hojdačku, a buď ho hojdajú pomocou rúčky alebo sa samé rozhojdáva a posilňuje pritom svaly. Keď sa dieťa učí chodiť, robí prvé krôčiky, drží sa zadnej opierky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Neskôr sadá na auto a odráža sa nohami, ľahko sa kotúľa dopredu alebo cúva, keď sa mu už nechce, rúčkou mu pomáhame. Volantom sa predné kolieska vytáčajú do bokov a dieťa mení smer jazdy. Detské odrážadlo Disney Princezné, má krásnu ružovú farbu. Táto hračka určite poteší každé dieťa, hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a rovnováha detí. Funguje na 2 x AA batérie. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30°.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom, ktorí sú zaplavení obrovským množstvom rôznych detských produktov, také hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale deti sa pri nich môžu aj učiť a rozvíjať. Zároveň Kiddieland nezabúda na najvyššie štandardy a bezpečnosť predávaných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery61*37*82 cm
Notereturn item
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.