Odrážadlo motorka s reflektorom Scooter Blue Smoby s gumenými kolesami modro-šedé od 18 mes

Popis produktu

Pripravte svojmu dieťaťu radosť v podobe krásneho odrážadla od francúzskeho Smoby. Odrážadlo motorka s reflektorom Scooter Blue je špičkové odrážadlo pre všetkých chlapcov a dievčatká už od 18 mesiacov. Pýši sa krásnym modro-šedým farebným vyhotovením, pretekársky vzhľad s francúzskym dizajnom očarí každé dieťa. Tento nádherný detský dopravný prostriedok sa štartuje pomocou mechanického kľúča, umiestneného priamo pod palubnou doskou. Na riadidlách motorky sa nachádza realistický reflektor a pod ergonomicky tvarovaným sedadlom sa skrýva úložný priestor, do ktorého si vaši najmenší uložia svoje obľúbené hračky. O tichý a bezproblémový chod odrážadla sa postarajú kvalitné gumené kolieska, pričom je predné koliesko vybavené blatníkom, ktorý ochráni šaty dieťaťa pred nadmerným znečistením. 

Špičkové detské odrážadlo v podobe skútra sa stane obľúbeným dopravným prostriedkom všetkých neposedných detí. Takisto im pomôže so správnym pohybovým a motorickým vývojom, pri jazde si spevňujú svaly na nohách, zlepšujú reflexy a učia sa odhadovať vzdialenosti. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, vďaka čomu sa vyznačuje dlhou životnosťou. Riadidlá na odrážadle sú veľmi príjemné na dotyk, umožňujú deťom ľahkú a bezpečnú manipuláciu. Celková váha odrážadla je iba 2,4 kg, takže si ho dieťa môže vziať aj na výlet so svojimi rodičmi. Rozmery produktu sú 65*34*48 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné a bezpečné hračky s originálnym dizajnom, vďaka ktorým získavajú nové zážitky a spoznávajú okolitý svet. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery65*34*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia39*24*59 cm
Celková dĺžka65 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.