Odrážadlo Classic Scooter BIG elektronické s gumovými dvojitými kolesami tyrkysové od 18 mes

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa skvelým odrážadlom Classic Scooter od nemeckého výrobcu BIG. Nadčasové retro odrážadlo v krásnom tyrkysovom vyhotovení ponúkne deťom od 18 mesiacov množstvo skvelých funkcií. Tento obľúbený detský dopravný prostriedok sa štartuje pomocou mechanického kľúča. V prednej časti má na riadidlách umiestnený reflektor a na palubnej doske sa nachádza elektronický klaksón, ktorý vydáva realistické zvuky. Pod ergonomicky tvarovaným sedadlom sa skrýva úložný priestor, do ktorého si pretekár uloží svoje hračky. O spoľahlivý chod odrážadla sa postarajú gumené kolieska, ktoré sú v zadnej časti zdvojené pre extra stabilitu. Sú veľmi tiché a poskytujú pri jazde ten najvyšší komfort. 

Odrážadlo v tvare skútra je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Spevňuje nohy, cibrí rovnováhu a zlepšuje reflexy, podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú životnosť. Riadidlá na odrážadle sú ergonomické, umožňujú ľahkú manipuláciu a majú vôľu do strán 30°. Na koncoch sú vyvýšené - pre ochranu detských rúk proti oškretiu. Rozmery odrážadla sú 65*34*48 cm a funguje na 3 batérie typu LR44, ktoré sú súčasťou balenia. Váha odrážadla je iba 2,4 kg, takže si ho dieťa môže vziať aj na výlet so svojimi rodičmi. Výška sedadla je 30 cm od zeme.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery65*34*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia39*24*59 cm
Výška sedacej plochy30 cm
Celková dĺžka65 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.