Odrážadlo Activity Minnie so zmrzlinou Kiddieland so svetlom a zvukom od 12 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo Activity Minnie od Kiddieland so svetielkujúcou a hrajúcou zmrzlinou je pevné a masívne odrážadlo pre deti od 12 do 36 mesiacov. Má veľa zvukových, svetelných a mechanických funkcií, ktoré majú najmenšie deti veľmi rady. Môžu stláčať rôzne gombíky, vytáčať páčkami doprava, doľava, hore a dole, krútiť a otvárať, a pritom sledovať reakciu autíčka na svoj pohyb. Keď auto raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka. Po stlačení štartovacieho kľúča detského odrážadla sa ozve zvuk naštartovaného auta a po stlačení trúby zahrá pekná melódia. 

Autíčko má kvalitné plastové kolieska, špeciálne pohodlné a bezpečné ergonomicky vytvarované sedadlo sa dá nadvihnúť a uložiť do neho hračky. Keď sa dieťa učí chodiť, drží sa zadnej opierky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Neskôr sadá na auto a odráža sa nohami, ľahko sa posúva dopredu alebo cúva. Volantom sa predné kolieska odrážadla pre deti vytáčajú do bokov a dieťa mení smer jazdy. Autíčko Minnie má krásnu ružovú farbu s veľkou zmrzlinou so svetielkujúcimi kopčekmi a hrajúcou hudbou. Je doladené farebnými drobnosťami, a vyzdobené obrázkami Minnie.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • rozprávkový motív Minnie
  • od 12 mesiacov
  • svetelné a zvukové efekty
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery51*26*32 cm
Rozmery balenia56*27*35 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,60 kg
Notebatérie: 2xAA
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.