Odrážadlo Minnie Smoby s klaksónom ružové od 12 mes

Popis produktu

Smoby odrážadlo pre deti vás a vaše ratolesti určite zaujme retro štýlom, ktorý sa odráža v jeho dizajne a štýle. Odrážadlo má krásnu nežnú kombináciu ružovej a fialovej, s motívom Minnie. Detské odrážadlo v tvare retro auta je vhodné pre deti od 12 mesiacov. Dieťatko si už veľmi skoro môže na odrážadle trénovať svaly na nohách, kým nadobudne istotu a začne chodiť samé. Odrážadlo Smoby v štýle Minnie môže slúžiť detičkám až do troch rokov. Odrážadlo je vyhotovené vo veselom retro štýle, ktorý dekorujú pekné veselé nálepky. Volant odrážadla určuje smer jazdy a navyše je vybavený funkčným klaksónom. Volant má vôľu do strán 30°.

Smoby detské odrážadlo v prevedení ružového autíčka je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Smoby detské odrážadlo Minnie je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s francúzskou dokonalosťou a precíznosťou. Rozmery odrážadla pre deti sú 58*29*35 cm. Motív Minnie je farebne je vhodný hlavne pre dievčatká. Výška sedadla od zeme je 24 cm a jeho šírka je 18 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malé vodičky. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery58*29*35 cm
Celková výška35 cm
Rozmery balenia59*30*35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,00 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.