Odrážadlo Minnie Kiddieland so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo Minnie od Kiddieland je vynikajúce rozprávkové odrážadlo v ružovom vyhotovení, vhodné každé dievčatko o12 do 36 mesiacov, ktoré miluje svet animovaných rozprávok. Detské odrážadlo s motívom Minnie poteší všetky dievčatká, ktoré rady pozerajú Disney rozprávky. Odrážadlo Kiddieland v sebe skrýva magické zvukové a svetelné funkcie, zábavné melódie a očarujúce svetlá vytvárajú v dievčatku rozprávkový pocit. Má veľa zvukových a svetelných funkcií, ktoré sa najmenším deťom veľmi páčia. Napríklad, po stlačení tlačidla na odrážadle sa ozve zvuk naštartovaného motora a dievčatká sa môžu tešiť aj na krásne svetelné efekty.

Autíčko má kvalitné plastové kolieska, bezpečné a veľmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo s kvalitnou opierkou chrbta. Keď sa dieťa učí chodiť, robí prvé krôčiky, drží sa zadnej opierky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Neskôr sadá na auto a odráža sa nohami, ľahko sa posúva dopredu alebo cúva. Volantom sa predné kolieska odrážadla vytáčajú do bokov a dieťa mení smer jazdy. Odrážadlo Minnie je krásnym darčekom pre každé dievča, má bezpečnú a stabilnú konštrukciu a je vyzdobené krásnym Disney obrázkami. Súčaťou balenia sú aj batérie typu 2 x AA.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • kvalitné a bezpečné odrážadlo
  • hravý dizajn s motívom Minnie
  • pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozprávkový dizajn
  • množstvo svetelných a zvukových funkcií
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery51*25*38 cm
Rozmery balenia52*27*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note2 x AA batteries
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.