Odrážadlo so zvukom a svetlom Minnie Activity Kiddieland s dvoma vrtuľami od 12 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo s rozprávkovým motívom sympatickej pilotky Minnie je moderné ružové odrážadlo v tvare lietadla, s ktorým sa zabavia deti a najmä dievčatká od 12 do 36 mesiacov. Toto krásne odrážadlo sa vyznačuje 2 vrtuľkami na krídlach, ktoré sa dokážu otáčať, takže si dieťa pripadá ako skutočný pilot. Lietadielko poteší deti svetelnými efektmi a takisto ich prekvapia aj realistické zvuky vzlietania a pristávania. Volant s tlačidlami je v tvare leteckého kormidla, pričom na prednej strane kokpitu je figúrka Minnie, ktorá absolvuje let spolu s dieťaťom. Táto originálna hračka pomôže deťom s rozvojom jemnej motoriky, fantázie a predstavivosti.

Lietadlo má kvalitné plastové kolieska, bezpečné a veľmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Volantom sa predné kolieska odrážadla dokážu nasmerovať do strán a dieťa mení smer jazdy. Detské odrážadlo je tou správnou voľbou pre každého malého pilota, ktorý obdivuje svet lietadiel. Na boku lietadla je obrázok usmiatej Minnie, ktorá dievčatká vždy rozveselí. Súčasťou balenia sú aj batérie 3 x AA. Stabilná a odolná plastová konštrukcia vydrží s deťom dlhé roky a pomôže im všestranne sa vyvíjať.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • kvalitné a bezpečné odrážadlo
  • robustná konštrukcia
  • veselé farebné vyhotovenie s Minnie
  • elektronické funkcie - zvukové a svetelné
  • ružové vyhotovenie
  • 2 vrtuľky na krídlach
  • rozvíja predstavivosť a motorické funkcie
  • od 12 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery52*46*39 cm
Rozmery balenia54*27*36 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.