Odrážadlo lietadlo Minnie Kiddieland s prednou vrtuľou so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo Kiddieland v tvare krásneho lietadla s obľúbenou pilotkou Minnie je vynikajúci darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 12 do 36 mesiacov. Ružové odrážadlo má v prednej časti veľkú vrtuľu, ktorá sa dokáže otáčať a svietiť, takže si dieťa pripadá ako skutočný pilot. Lietadielko poteší deti nielen svetelnými efektmi, ale takisto sa môžu tešiť na realistické zvuky vzlietania a pristávania. Volant s tlačidlami je v tvare leteckého kormidla, pričom na prednej strane kokpitu je figúrka Minnie, ktorá absolvuje let spolu s dieťaťom. Táto skvelá hračka pomôže deťom s rozvojom jemnej motoriky, veselé farby podnecujú ich fantáziu a predstavivosť.

Lietadlo má kvalitné plastové kolieska, bezpečné a veľmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Volantom sa predné kolieska odrážadla dokážu nasmerovať do strán a dieťa mení smer jazdy. Detské odrážadlo je tou správnou voľbou pre všetky malé pilotky, ktoré túžia po dobrodružstvách. Na boku lietadla je animovaný obrázok usmiatej Minnie, ktorú si obľúbili deti po celom svete. Súčasťou balenia sú aj testovacie batérie 3xAA. Stabilná a odolná plastová konštrukcia s opierkou chrbátika vydrží s deťmi dlhé roky a pomôže im všestranne sa rozvíjať.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • kvalitné a bezpečné odrážadlo s pohyblivou vrtuľou
  • robustná konštrukcia
  • veselé farebné vyhotovenie s Minnie
  • elektronické funkcie - zvukové a svetelné
  • rozvíja predstavivosť a motorické funkcie
  • od 12 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery51*25*38 cm
Rozmery balenia52*27*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.