Odrážadlo minibus so zvukom Baby Volkswagen T1 BIG s reálnym dizajnom a odkladacím priečinkom od 18 mes

Popis produktu

Odrážadlo Minibus od nemeckého výrobcu BIG predstavuje vynikajúcu hračku pre všetky deti už od 18 mesiacov. Štýlový minibus v červeno-bielom vyhotovení vznikol podľa predlohy skutočného modelu minibusu Volkswagen T1, vďaka čomu zaujme deti na prvý pohľad. Pod otvárateľným sedadlom sa nachádza úložný priestor, kam si dieťa môže odložiť svoje obľúbené hračky. Realistický vzhľad odrážadla v tvare minibusu umocňuje logo automobilky aj poznávacie značky v prednej aj zadnej časti vozidla.

Odrážadlo je vybavené klaksónom a kvalitnými protišmykovými kolesami z mäkkého plastu, ktoré poskytnú pri jazde pocit istoty a bezpečia. Detský minibus je robustné a pevné odrážadlo s oblými tvarmi, vyznačuje sa vysokou nosnosťou až 50 kg. Jeho povrch je chránený pred vyblednutím špeciálnym UV filtrom, takže si aj po dlhom čase zachová svoj krásny vzhľad. Odrážadlo sa stane obľúbenou hračkou každého dieťaťa, ktoré si ho môže vziať do parku aj na výlety.

Jazda na odrážadle podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Volant odrážadla určuje smer jazdy, má vôľu do strán 30°. Moderné odrážadlo pomáha deťom rozvíjať fyzické schopnosti, takisto podnecuje v nich rozvoj predstavivosti a fantázie. Zahrajú sa na povolanie šoférov, pri jazde sa učia správne odhadovať vzdialenosti a prispôsobovať rýchlosť jazdy okolitému prostrediu. Váha odrážadla je 3,4 kg. Celkové rozmery odrážadla sú 61*23*37 cm.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • odrážadlo v tvare minibusu Volkswagen T1
  • otvárateľné sedadlo s úložným priestorom
  • nosnosť až 50 kg
  • vhodné od 18 mesiacov  
  • špeciálny UV filter na ochranu farieb
  • vysoká robustnosť a kvalita použitých plastov
  • kvalitný nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery61*23*37 cm
Celková výška37 cm
Rozmery balenia60*26*30 cm
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,4 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.