Odrážadlo Mickey Smoby s klaksónom červené od 12 mes

Popis produktu

Smoby odrážadlo pre deti upúta každé dieťatko už na prvý pohľad svojimi výraznými farbami a jedinečným retro štýlom, ktorý sa odráža v tvare a dizajne autíčka pre deti. Odrážadlo v krásnej červenej farbe doplnenej modrými komponentmi je vhodné pre deti od 12 mesiacov. Dieťatko si už veľmi skoro môže na odrážadle trénovať svaly na nohách, kým nadobudne istotu a začne chodiť samé. Odrážadlo Smoby v štýle Mickey Mouse môže slúžiť detičkám až do troch rokov. Odrážadlo je vyhotovené vo veselom retro dizajne, ktorý dekorujú postavičky Mickeyho, Goofyho a Donalda. Volant odrážadla určuje smer jazdy a navyše je vybavený funkčným klaksónom. S klaksónom deti zažijú určite kopec zábavy, môžu sa hrať na ozajstných vodičov. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Smoby detské odrážadlo v prevedení červeného autíčka je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Smoby detské odrážadlo Mickey je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s francúzskou dokonalosťou a precíznosťou. Rozmery odrážadla pre deti sú 58*29*35 cm. Výška sedadla od zeme je 24 cm a jeho šírka je 18 cm. Motív Mickey je vhodný hlavne pre chlapčekov,  určite sa mu však potešia aj dievčatká.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých jazdcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery58*29*35 cm
Celková výška35 cm
Rozmery balenia59*30*35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,00 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.