Odrážadlo Medveď 2v1 Smoby skákajúci a točiaci od 12 mes

Popis produktu

Odrážadlo Medveď 2v1 je zároveň zábavným skákadlom pre dievčatá a chlapcov od 12 mesiacov, ktorí milujú pohyb a zábavu. Unikátna hračka z dielne francúzskeho výrobcu Smoby sa dá využiť hneď dvomi spôsobmi ako odrážadlo a tiež ako hopsadlo na skákanie. Hnedý medveď Pretty z rozprávky Máša a medveď tak prináša deťom veľa zábavy, pohyb a herných podnetov. Dieťatko sedí na pohodlnom tvarovanom sedadle žltej farby na chrbte medveďa a odrážaním nôh od zeme si užíva skákanie hore a dolu. Pri každom pohybe sa milý medvedík Pretty otáča do strán v 45 stupňovom uhle, čo znásobuje u malých neposedov radosť z pohybu. Pri skákaní a otáčaní sa pridržiava rukoväte v žiarivej zelenej farbe. Skákajúci a točiaci sa medveď je umiestnený na zelenej podložke pripomínajúcu trávu. Podložka je ozdobená obrázkami kvetiniek a u detí vyvoláva dojem zelenej lúky. Rozmery skákajúceho medveďa Smoby a odrážadla v jednom sú 50*43*55 cm, celková výška je 55 cm.

Po zložení medvedíka z tyče sa hračka na skákanie premení na krásne odrážadlo pre deti, keďže žlté labky rozprávkové medveďa sú zároveň kolieskami. Jazdu na originálnom rozprávkovom odrážadle si deti užijú nielen doma, ale i vonku. Dieťatko sa pohybuje odrážaním nôh od zeme, čím sa posilňuje svalstvo na nohách, rozvíja sa aj jemná motorika detí. Pre bezpečnú jazdu sa môže pridŕžať zelenej rukoväte. Sedadlo odrážadla Máša a medveď je ergonomicky tvarované pre komfortné sedenie. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny. Pestré farby a veselá tvárička detského odrážadla podnecujú fantáziu a lákajú deti k pohybu na čerstvom vzduchu. Prostredníctvom odrážadla a skákadla v jednom sa dieťa učí udržiavať rovnováhu, posilňuje svalstvo na nohách, hrá sa aktívnym spôsobom. Skákanie na mackovi podporuje fyzický rozvoj detí a podnecuje detskú fantáziu. Odrážadlo a hopsadlo pre deti 2v1 od výrobcu Smoby je skvelou pomôckou pri  pohybovom vývoji vášho dieťaťa.

Hračka pre deti je vyrobená z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Odrážadlo a skákadlo Medveď 2v1zaoblené hrany, aby sa deti pri hre nezranili a aby boli v bezpečí. Máša z populárnej rozprávky Máša a medveď je malé nezbedné dievčatko, ktoré miluje sladkosti a veľa sa pýta, lebo chce všetko vedieť. V lese sa stretáva s medveďom Mišom, ktorý hľadá hlavne odpočinok, ale nedarí sa mu to. Nakoniec sa s Mášou skamaráti a spolu zažívajú rôzne príhody. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký. Je to plast zamatový na dotyk.  Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Kúpou Smoby odrážadla a skákajúceho medveďa získate kvalitnú a zábavnú hračku pre vášho malého nezbedníka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*43*55 cm
Celková výška55 cm
Rozmery balenia53*27*44 cm
Celková dĺžka50 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,6 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.