Odrážadlo rozšíriteľné Maestro Ride-On Pink 3in1 Smoby s 3 zvukmi a vodiaca tyč s ohrádkou - magické oči od 6 mes

Popis produktu

Rozšíriteľné odrážadlo Maestro Ride-On Pink 3v1 od francúzskeho výrobcu Smoby je tým najlepším darčekom pre všetky deti a najmä dievčatká od 6 mesiacov. Vďaka odpojiteľným častiam sa dokáže prispôsobovať potrebám detí a rásť s nimi od 6 do 36 mesiacov. Je vyhotovené v krásnej ružovo-fialovo-bielej farebnej kombinácii, prednú masku zdobí veselý úsmev a pohyblivé magické oči, ktorým dokážu dievčatá kedykoľvek zmeniť ich výraz. V zadnej časti odrážadla je vodiaca tyč, s ktorou bude rodič odrážadlo ľahko ovládať, pričom je najmenšie dieťa chránené ohrádkou a 3-bodovým bezpečnostným pásom. Odrážadlo sa dá kedykoľvek rozšíriť o doplnok na hojdanie, ktorý sa dá v našom e-shope dokúpiť a vďaka nej premeníte odrážadlo na skvelú hojdačku. 

Odrážadlo Maestro Ride-On Pink rastie s deťmi v 3 krokoch:

  • Krok 1: Rodičovská kontrola
    Od 6 mesiacov rodičia ovládajú smer jazdy odrážadla, dieťa je chránené bezpečnostnými doplnkami a nôžky má vyložené na odnímateľných stúpadlách. Zabáva sa s elektronickým volantom a sleduje okolie. 
  • Krok 2: Prvé kroky
    Od 10 mesiacov sa dieťa pokúša o prvé kroky s odrážadlom, pričom mu operadlo slúži ako stabilná opora pri chodení. Zlepšuje si koordináciu a pohybové schopnosti.
  • Krok 3: Samostatná jazda
    Od 12 mesiacov môžu deti na odrážadle samostatne jazdiť bez vodiacej tyče, bezpečnostnej ohrádky a pásu. Spevňujú si svaly na nohách a odhad vzdialeností.

Elektronický klaksón poteší vaších najmenších pri jazde až 3 rôznymi zvukmi. Na odnímateľných stúpadlách si môžu pri dlhšej jazde vyložiť nôžky a relaxovať. Kvalitné a odolné kolieska sa vyznačujú tichým chodom, vynikajúco sedia na väčšine povrchov, takže sa dá na odrážadle jazdiť v interiéri aj exteriéri. Ergonomicky tvarované sedadlo poskytuje deťom vysoký komfort aj pri dlhšej jazde. Dá sa jednoducho vyklopiť, pod ním sa skrýva úložný priestor pre rôzne hračky a drobnosti, ktoré si dieťa chce vziať so sebou. 

Francúzski dizajnéri Smoby navrhli toto odrážadlo špeciálne pre potreby najmenších detí. Je vyrobené z najkvalitnejších plastových materiálov, má oblé tvary, jeho povrch je zamatový na dotyk. Rozmery odrážadla sú 61*44*55 cm. Elektronický volant funguje na 3 batérie typu LR44/AG13, ktoré sú súčasťou balenia. Multifunkčné odrážadlo hravým spôsobom rozvíja detskú fantáziu, predstavivosť, spolu s ním sa deti učia robiť prvé kroky a spoznávať okolitý svet. Taktiež si zlepšujú jemnú motoriku, koordináciu a pohybové schopnosti. 

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša tie najkvalitnejšie hračky pre chlapcov a dievčatá. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Vlastnosti

  • ružové detské odrážadlo 3v1
  • rozšíriteľné o ďalšie doplnky
  • originálny dizajn v podobe autíčka
  • úložný priestor pod sedadlom
  • vodiaca rúčka pre rodiča
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia
  • dá sa využiť aj ako chodítko
  • trojbodový bezpečnostný pás a ohrádka
  • elektronický panel na batérie s rôznymi zvukmi
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery61*44*55 cm
Rozmery balenia62*38*39 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,1 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 (included)
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.