Odrážadlo Maestro III Balade Smoby s hojdačkou a elektronickým volantom modro-biele od 6 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo Maestro III Balade je krásne autíčko pre deti s klaksónom na volante. Veľkou výhodou detského odrážadla Smoby je, že rastie spolu s dieťaťom. Vďaka odpojiteľným častiam je vhodné od 6 do 36 mesiacov. Volant detského odrážadla funguje na batérie a vydáva 3 rôzne melódie. Súčasťou balenia sú 3 x LR44/AG13 batérie. Autíčko má vodiacu kovovú tyč s pohodlným držadlom. Odrážadlo v tvare detského autíčka sa dá poskladať na 4 rôzne spôsoby. Keď má dieťa 6 mesiacov odrážadlo stojí na hojdacej plošine a je to pre neho ideálne sedenie s vysokým operadlom. Má ergonomicky vytvarované sedadlo. Dieťa si môže oprieť aj hlavičku, sedí v ňom ako v kočíku. Okolo odrážadla je bezpečnostná ohrádka, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť a stabilitu dieťaťa počas jazdy. Ochranu zabezpečuje aj trojbodový bezpečnostný pás.

8 mesačné dieťa sedí podobne ako v kočíku, ale jazda na odrážadle s klaksónom je pre neho omnoho zábavnejšia. Nožičky má na širokých stúpačkách. 10 mesačné dieťa sa už učí chodiť, robí prvé krôčiky a odrážadlo využíva ako stabilnú oporu pri chodení. Vtedy sú vodiaca tyč a stúpačky už odmontované. 12 mesačné dieťa samostatne jazdí v autíčku odrážaním sa nožičkami. Kvalitné kolesá sú odolné a tiché. Celé detské odrážadlo je ergonomicky tvarované, je vyrobené s ohľadom na potreby najmenších detí. Rozmery detského odrážadla sú 61*44*55 cm. Volant odrážadla sa otáča do strán 30°. Pohyblivé oči na autíčku upútajú každé najmenšie dieťatko. Počas jazdy sa vďaka nim mení celkový výraz autíčka, ktoré môže žmurkať, spinkať alebo sa len veselo usmievať. Úložný priestor pod sedadlom deti využijú na ukrytie hračiek alebo iných drobností.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Bielo-modrá farba odrážadla Smoby s výraznou červenou upúta každé dieťa, je to skvelý darček pre malých jazdcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • detské vozidlo 4v1
  • odrážadlo pre najmenších s ohrádkou a vodiacou tyčou
  • odrážadlo - hojdačka
  • chodítko/odrážadlo s vysokou opierkou
  • klasické odrážadlo v podobe autíčka
  • vodiaca rúčka pre rodiča s nastaviteľnou výškou
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia
  • trojbodový bezpečnostný pás, ochranná hrazda
  • elektronický panel na batérie s rôznymi melódiami
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery61*44*55 cm
Rozmery balenia62*38*39 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,1 kg
NoteBattery: LR44/AG13-1,5x3
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.