Odrážadlo kufor na kolieskach Pes Bobby BIG s tajnou priehradkou 15 L objem ružové

Popis produktu

Detské odrážadlo kufor na kolieskach Pes Bobby od nemeckého výrobcu BIG prichádza v krásnej ružovej farbe a poteší všetky dievčatká od 3 rokov. Odrážadlo a kufor v jednom je hračka ako stvorená pre deti, ktoré sa rady presúvajú z miesta na miesto a chcú mať svoje hračky stále pri sebe. Kufor má objem 15 litrov a celkové rozmery odrážadla sú 51*23*35 cm. Detský kufor na kolieskach v sebe ukryje všetky poklady vašich najmenších a postará sa o to, aby počas jazdy nevypadli. V prednej a zadnej časti psíka sú zaisťovacie svorky, ktorými sa kufor uzavrie. Odrážadlo je však vybavené ešte tajným blokovacím mechanizmom: stačí otočiť nos psa a kufor sa odomkne alebo zamkne. V uškách psa sa tiež ukrývajú dve tajné priehradky na detské poklady.

Detský kufor v tvare roztomilého ružového psíka poslúži deťom ako odrážadlo, ale vďaka nastaviteľnému pasu ho môžu ťahať za sebou ako vozík. Roztomilý psík v sebe ukryje až 15 litrov detského nákladu. Na chrbte odrážadla je praktická rukoväť na prenášanie kufra. Odrážadlo má štyri široké plastové kolieska, ktoré zaisťujú väčšiu bezpečnosti pri jazde, ale aj počas státia. Detské odrážadlo v tvare psíka má mäkké ružové ušká, za ktoré sa môže dieťatko držať. Detské odrážadlo je prevedené v krásnej ružovej farbe s modrými kolieskami a čiernymi detailmi, odzobené je veselými nálepkami. Jazda na detskom odrážadle podporuje správny vývin bedrových kĺbov dieťatka, posilňuje detské svalstvo a manipulácia s kufrom zasa pomáha rozvíjať jemnú motoriku.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery51*23*35 cm
Celková výška35 cm
Rozmery balenia51*24*37 cm
Celková dĺžka51 cm
Hmotnosť1,5 kg
Nosnosť50 kg
Objem L15 l
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.