Odrážadlo, kolobežka a hojdačka All in One 6v1 smarTrike zelené od 6 mes

Popis produktu

SmarTrike odrážadlo pre najmenších je jedinečné odrážadlo pre chlapcov aj dievčatá, ktoré má naozaj multifunkčné využitie. Rastie spolu s dieťatkom od 6 do 48 mesiacov, ale využije ho aj dlhšie. Detské odrážadlo sa dá využiť na 6 rôznych spôsobov, preto je to veľmi obľúbená hračka nielen medzi deťmi, ale aj medzi rodičmi. Každý rodič totiž určite ocení fakt, že odrážadlo All in One dieťa krásne využije od 6 mesiacov až do 4 rokov, prípadne viac. Vaše dieťa je v odrážadle bezpečne zaistené. Je pripútané trojbodovým bezpečnostným pásom, ktoré má mäkké polstrovanie a dieťa fixuje. Dieťa má ruky položené na hrazde a nohy na podlahe odrážadla. Rodič ocení i praktickú rodičovskú tašku, do ktorej sa dajú uložiť rôzne drobnosti, potrebné pri prechádzke s dieťatkom. 

V prvom kroku slúži odrážadlo ako kolíska pre dieťatko, v ktorej sa hojdá bezpečne a pohodlne. V druhom kroku sa odrážadlo využije ako polohovateľná sedačka s príjemným mäkučkým polstrovaním. Odrážadlo stojí na platforme so 4 kolieskami. Od 6 mesiacov, v treťom kroku sa dá použiť podobne ako kočík. Smer jazdy určuje rodič prostredníctvom teleskopickej rúčky. Rodičovská rúčka sa dá nastaviť podľa potreby a dá sa odmontovať. Dieťa počas jazdy oddychuje, pozoruje okolitý svet. Štvrtý krok je, keď má dieťa 10 mesiacov a rodič vozí dieťatko na odrážadle bez mäkkého polstrovania na sedadle. Keď má dieťa 14 mesiacov, v piatom kroku sa z tejto skvelej hračky smarTrike stáva ozajstné odrážadlo. Bezpečnostná ohrádka a rodičovská rúčka sú odmontované a dieťa si užíva samostatnú jazdu. Posledným krokom premeny odrážadla je jeho transformácia na detskú kolobežku. Tú dieťa využije od 24 mesiacov. Pri tejto premene sa jednoducho sedacia časť nastaví do zvislej polohy. Dieťa stojí jednou nohou na odrážadle a druhou sa odráža od zeme.

Odrážadlo pre deti prispieva k motorickému a fyziologickému rozvoju dieťaťa. Pohyb na čerstvom vzduchu buduje u detí lásku k aktívnemu spôsobu života. Odrážadlo smarTrike All in One v sebe spája viaceré inovačné myšlienky, vďaka čomu má naozaj široké využitie v priebehu života dieťaťa. Má príjemnú zelenú farbu, ktorá je vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, má pevnú kovovú konštrukciu. Jednotlivé časti sa dajú jednoducho odpájať a odrážadlo sa tak plne prispôsobí potrebám dieťaťa. Kolesá odrážadla sú gumené, majú tichý chod pre príjemnú jazdu.

Hojdanie na kolíske, jazdenie ako v kočiariku, odrážanie na odrážadle alebo jazda na kolobežke. To všetko sú veľmi zábavné činnosti, ktoré milujú deti na celom svete. Výrobca smarTrike vám ponúka jedinečnú možnosť, ako tieto zábavné aktivity poskytnúť vašim detičkám v jednej hračke. All in One deti využijú veľmi dlhý čas, vďaka kvalitným materiálom vydrží dlhé roky. Výrobca smarTrike je celosvetovo najpredávanejší a naviac oceňovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. Je to svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je jednoznačne zárukou rokmi overenej kvality, originality a bezpečnosti.

Vlastnosti

  • teleskopická rodičovská rúčka 
  • praktická taška pre rodiča
  • jemné a mäkké polstrovanie sedadla
  • jednotlivé odnímateľné časti
  • platforma na 4 kolieskach
  • kvalitné gumové kolieska s tichým chodom
  • nastaviteľné sedadlo odrážadla
  • možnosť premeny odrážadla na kolobežku
  • vhodné pre chlapca aj dievča

Výhody

  • extra pohodlie
  • odpočinok dieťaťa počas ovládania rodičom
  • extra bezpečnosť
  • pohodlie v rannej fáze jazdenia
  • trvanlivosť a kvalita
  • materské pohodlie
  • maximálne a multifunkčné využitie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
Rozmery74*39*41 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.