Odrážadlo a kolobežka All in One 2v1 smarTrike červené od 15 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo smarTrike All in One 2v1 je vhodné pre deti už od 14 mesiacov. Odrážadlo má 4 pevné kolieska vyrobené z kvalitnej gumy a tak je chod odrážadla príjemný, tichý a odrážadlo je veľmi stabilné. Vďaka dômyselnej technológii inovatívneho výrobcu detských odrážadiel a trojkoliek smarTrike môžete odrážadlo jednoducho transformovať na stabilnú detskú kolobežku. Kolobežka vďaka 4 kolieskam stojí samostatne. Odrážadlo a kolobežka v jednom sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu ktorý má dlhoročnú trvanlivosť a vysokú kvalitu. Dieťa sa počas jazdy na odrážadle drží riadidiel a užíva si jazdu. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Jazda na odrážadle prospieva pri fyzickom rozvoji dieťaťa, nohami sa odráža, čo je nielen veľká zábava ale tým si posilňuje svoje svaly. V druhom kroku sa dá odrážadlo transformovať na kolobežku a dieťa už od 24 mesiacov brázdi cesty na svojej prvej kolobežke. Odrážadlo smarTrike pre deti 2v1 je prevedené v krásnej kombinácii červenej a šedej farby, ktorá je vhodná pre dievčatká i chlapcov. Odrážadlo pre deti prispieva k motorickému a fyziologickému rozvoju dieťaťa a pohyb na čerstvom vzduchu pôsobí veľmi pozitívne. Od 24 mesiacov je možné odrážadlo transformovať na detskú kolobežku. Jednoduchým spôsobom sa sedacia časť nastaví do zvislej polohy a dieťa stojí jednou nohou na kolobežke a druhou nohou sa odráža. 

Odrážadlo smarTrike All in One je naozaj chytrý spôsob ako sa dá odrážadlo modifikovať a rastie spolu s vašim dieťaťom už od 14 mesiacov. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov. Jazda na detskom odrážadle je veľká zábava. Odrážadlo či kolobežku využije dieťa až do 48 mesiacov i dlhšie. Materiály z ktorých je odrážadlo vyrobené budú vyzerať ako nové počas dlhých rokov. Výrobca smarTrike  je celosvetovo najpredávanejší a naviac oceňovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. smarTrike  je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Vlastnosti

  • kvalitné a odolné odrážadlo so 4 kolieskami
  • dá sa veľmi rýchlo a jednoducho transformovať na kolobežku
  • kolobežka stojí vďaka 4 kolesám samostatne
  • rastie spolu s vašim dieťaťom
  • dieťa posilňuje svalstvo na nohách, učí sa koordinovať svoje pohyby
  • vhodné od 14 mesiacov
  • v pestrých farbách
  • kvalitný výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 15 mesiacov
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.