Odrážadlo obytný karavan Camper BIG s komplet výbavou pre 12 cm postavičku a protišmykové kolesá a klaksón od 24 mes

Popis produktu

Originálne odrážadlo v tvare obytného karavanu Camper od nemeckého výrobcu BIG predstavuje vynikajúcu hračku pre všetky deti a najmä dievčatká od 24 mesiacov. Štýlový karavan v šedom vyhotovení si deti môžu vyzdobiť nálepkami s obrázkami dúhy, srdiečok a hviezdičiek, takže ich zaujme na prvý pohľad. Pod otvárateľným sedadlom sa nachádza obytný priestor s oknami, do ktorého si deti môžu uložiť svoju obľúbenú postavičku alebo bábiku s maximálnou výškou 12 cm. Spolu sa môžu vybrať na výlety, vymýšľať si rôzne dobrodružstvá a užívať si spoločné chvíle.

Odrážadlo je vybavené klaksónom a kvalitnými protišmykovými kolesami z mäkkého plastu, ktoré poskytnú pri jazde pocit istoty a bezpečia. Realistický dojem z karavanu umocňujú aj poznávacie značky v prednej aj zadnej časti vozidla. Obytný karavan je robustné a pevné odrážadlo s oblými tvarmi, vyznačuje sa vysokou nosnosťou až 50 kg. Jeho povrch je chránený pred vyblednutím špeciálnym UV filtrom, takže si aj po dlhom čase zachová svoj krásny vzhľad.

Jazda na odrážadle podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Volant odrážadla určuje smer jazdy, má vôľu do strán 30°. Rozprávkové odrážadlo pomáha deťom rozvíjať fyzické schopnosti, takisto podnecuje v nich rozvoj predstavivosti a fantázie. Obytný priestor karavanu im vytvorí pri hre s postavičkami realistické zážitky, môžu si v ňom vytvoriť vlastnú rodinku a každý deň im pripravujú nové zábavné aktivity. Váha odrážadla je 4,1 kg. Celkové rozmery odrážadla sú 66*27*24 cm.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • odrážadlo v tvare obytného karavanu
  • otvárateľné sedadlo
  • vysoká nosnosť až 50 kg
  • vhodné od 24 mesiacov  
  • obytný priestor s oknami
  • vhodné pre bábiku alebo postavičku s výškou 12 cm (nie je súčasťou balenia)
  • špeciálny UV filter na ochranu farieb
  • kvalitný nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery66*23*38 cm
Celková výška38 cm
ZvukovéÁno
Hmotnosť4,1 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.