Odrážadlo Initio Green Smoby a chodítko s opierkou a úložným priestorom od 10 mes

Popis produktu

Odrážadlo pre deti Initio Green je nádherné odrážadlo vhodné pre deti od 10 mesiacov. Krásna farebná kombinácia zelenej, červenejžltej nadchne chlapčekov aj dievčatká. Odrážadlo rastie spolu s dieťaťom. Používa ho od 10 mesiacov, kedy dieťa začína chodiť a robiť svoje prvé kroky. Opiera sa rukami o zadnú opierku a postupne nadobúda istotu pri chodení. Sedadlo detského odrážadla je veľmi pohodlné, má ergonomický tvar, preto sa dieťa neunaví ani po dlhej jazde. Dieťa vo svojich 12 mesiacoch samostatne sadá na autíčko a pomocou nožičiek sa odráža a posúva dopredu. Dieťa odrážadlo využíva od 10 mesiacov až do 3 rokov. Pod sedadlom autíčka je praktický úložný priestor, kde si dieťa môže odložiť hračky a rôzne iné poklady.

Odrážadlo pre deti má sympatickú usmievavú tvár, ktorá pôsobí veľmi príjemne, preto mu neodolá žiadne dieťatko. Je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Je vyhotovené v nádherných farbách a pripomína autíčko, polepené štýlovými nálepkami. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Smoby detské odrážadlo je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s francúzskym šarmom a precíznosťou. Rozmery odrážadla pre deti sú 46*27*40 cm. Maximálne zaťaženie odrážadla je 35 kg. Vďaka odrážadlu sa dieťa učí udržať rovnováhu a zároveň posilňuje svalstvo na nohách. Je to skvelá pohybová pomôcka. Volant na odrážadle sa otáča o 30 stupňov.

Smoby je renomovaný francúzsky producent kvalitných plastových hračiek s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.  Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • je využiteľné ako chodítko a odrážadlo
  • úložný priestor pod sedadlom
  • rastie spolu s dieťaťom
  • volant sa otáča do strán o 30°
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia na odrážadle, ale aj ako opora pri chodení
  • pohodlné sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 10 do 36 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia45*19*25 cm
Celková dĺžka46 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1.8 kg
Nosnosť35 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.