Odrážadlo Disney Minnie Kiddieland elektronické so svetlom a zvukom ružové od 12 mes

Popis produktu

Elektronické odrážadlo Disney Minnie od Kiddieland je nádherná hračka vhodná pre dievčatá od 12 do 36 mesiacov v ružovom prevedení. Má rozprávkový motív s obrázkami Minnie. Deti si môžu vybrať na detskom odrážadle rôzne zvuky a vydať sa na prieskum okolia. Súčasťou dievčenského odrážadla sú hodiny v prednej časti, pomocou ktorých sa deti môžu učiť čas, ďalej otváracie okienko, telefón a blikajúce svetielka. Opierka v zadnej časti zaručí, že vaše dieťatko bude na odrážadle bezpečne sedieť, úložný priestor poslúži na odkladanie drobností.

Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Okrem toho sa prostredníctvom veselých farieb a rozprávkových motívov podnecuje a rozvíja fantázia detí, pri telefonovaní a nastavovaní času sa učia aj ako veci fungujú, zaujímajú sa o vonkajší svet. Detské odrážadlo si vyžaduje 2 AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • motív Disney Minnie
  • pre deti od 12 mesiacov
  • svetelné a zvukové efekty 
  • atraktívny dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery balenia51*26*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,90 kg
Notebatérie: 2xAA
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.