Odrážadlo Cotoons psík Smoby oranžovo-žlté od 10 mes

Popis produktu

Smoby detské odrážadlo Cotoons je krásna hračka vhodná pre deti od 10 mesiacov. Spočiatku poslúži toto oranžovo-žlté veselé odrážadlo v tvare psíka ako hojdacia hračka, najmenšie deti na nej budú v bezpečí, pretože má opierku, ktorá ich ochráni. Keď je dieťatko väčšie a učí sa chodiť, odrážadlo Cotoons mu poslúži ako chodítko, ktoré sa pohybuje na plastových kolieskach a zabezpečí tak hladkú jazdu. Chodítko pre najmenších je pevnou oporou pri prvých krôčikoch dieťatka. Treťou funkciou odrážadla je, že dieťatko si môže na psíka sadnúť a odrážať sa nôžkami. Jasné a výrazné farby, jedinečný dizajn a všestranné použitie zaručia, že sa s detským odrážadlom Smoby vaši najmenší nebudú nikdy nudiť.

Detské odrážadlá nie sú len prostriedkom na zabavenie sa detí a na zahnanie nudy, aj keď je samozrejmosťou, že deti sa s nimi dokážu zabaviť veľmi dlhý čas. Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. S farebným psíkom si deti môžu vymýšľať rôzne dobrodružné príbehy a hneď sa na nejaké dobrodružstvo aj vydať. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Malí jazdci sa určite veľmi potešia, keď ich obdarujete týmto krásnym odrážadlom, chodítkom a hojdačkou v jednom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Obsahuje UV filter, ktorý chráni farby hračky pred vyblednutím a tak zostanú rovnako žiarivé počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Výrobky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie kritériá, pri výrobe sa dbá na bezpečnosť najmenších detí, majú vysokú kvalitu Európskej únie. Farby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Rozmery detského odrážadla sú 52*33*44 cm.

Vlastnosti

  • spája v sebe 3 hračky: odrážadlo, chodítko a hojdačku
  • má podobu veselého psíka s rozprávkovým motívom Cotoons 
  • výrazné farby si zamiluje každé dieťatko
  • plastové kolieska pre tichú jazdu
  • rastie spolu s dieťaťom, využije ho od 10 mesiacov
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia na odrážadle, ale aj ako opora pri chodení
  • pohodlné sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*33*44 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.