Odrážadlo City Coupe Smoby červené od 24 mes

Popis produktu

Smoby detské odrážadlo City Coupe je dokonalou replikou autíčka so strieškou, ktoré upúta a zaujme každé dieťatko. Odrážadlo pre deti je v červeno-čiernej farebnej kobinácii. Dieťa sedí v autíčku a odráža sa nôžkami alebo sa nechá voziť rodičom. Detské odrážadlo je určené pre deti od 24 mesiacov. Jeho elegantný vzhľad si zamiluje každé dieťa. Kolieska odrážadla sú otočné o 360 stupňov, preto sa pri jazde dá veľmi ľahko zmeniť smer. Autíčko má vyberateľnú podlahu. Je ideálne pre najmenšie deti, ktoré si pohybom v autíčku spevňujú svaly na nohách, čo prispieva k fyzickému rozvoju. V zadnej časti autíčka je praktické mädlo pre rodiča, ktorý s jeho pomocou koriguje jazdu dieťaťa. Kolieska odrážadla sú pevné a veľmi odolné.

Jazda na detskom odrážadle je veľká zábava a deti ju majú veľmi radi. Realistický vzhľad autíčka je veľmi pekný. Rozmery produktu sú 74*48*91 cm a má hmotnosť 5,5 kg. Je to veľmi stabilné a bezpečné odrážalo v tvare autíčka. Je vyrobené z kvalitného a trvácneho plastového materiálu, ktorý je príjemný a zamatový na dotyk a deťom vydrží dlhý čas ako nové. Detské odrážadlo je francúzsky výrobok spoločnosti Smoby, ktorá je zárukou kvality. Je to európsky produkt spĺňajúci najprísnejšie európske kritériá kvality. Toto odrážadlo je vhodné pre každé dievčatko či chlapčeka od 24 mesiacov a je zárukou zábavy, pri ktorej si dieťa pestuje svoje pohybové schopnosti. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých jazdcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • originálny dizajn autíčka so strechou
  • pútavé červené farebné prevedenie
  • realistický dizajn
  • vyberateľná podlaha
  • pohodlne tvarované sedadlo
  • kvalitné kolieska otočné o 360° pre jednoduché manévrovanie
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 mesiacov
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery74*48*91 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,5 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.