Odrážadlo a chodítko Požiarnik Sam Smoby Auto 2v1 s opierkou od 10 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo Požiarnik Sam je štýlové odrážadlo pre chlapcov, ktoré je vhodné od 10 do 36 mesiacov. Deti ho môžu využiť hneď na dva spôsoby. Od 10 mesiacov, keď dieťa začína chodiť, použije autíčko Požiarnik Sam ako oporu pri prvých krokoch. Nadobúda istotu, učí sa chodiť a popri tom má pri sebe svoje obľúbené postavičky z rozprávky. Keď je dieťa pri pohybe istejšie, v 12 mesiacoch si sadne na autíčko a odráža sa nohami. Dieťatko jazdí samostatne, užíva si slobodnú jazdu. Odrážadlo rastie s dieťaťom od 10 do 36 mesiacov. Sedadlo je ergonomicky tvarované, sedí sa na ňom veľmi pohodlne. Pod sedadlom autíčka je úložný priestor, kde si môže dieťa uložiť svoje obľúbené hračky alebo iné drobnosti. Kolesá z mäkčeného plastu zabezpečia tichú a hladkú jazdu na autíčku.

Autíčko s rozprávkovým motívom Požiarnik Sam je zaručene správnou voľbou pre každé najmenšie dieťatko. Prostredníctvom odrážadla sa dieťa učí udržiavať rovnováhu, posilňuje svalstvo na nohách, hrá sa aktívnym spôsobom. Široké sedadlo na autíčku prispieva k správnemu vývinu bedrových kĺbov u detí. Autíčko má červenú farbu so žltým volantom a opierkou. V oknách autíčka sú požiarnici, ktorí sa vydali na záchrannú akciu. Odrážadlo je skvelou pomôckou pri pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Volant na odrážadle sa dá otáčať do strán o 30 stupňov. Dieťa sa cíti ako pri jazde na ozajstnom aute.  

Vysoká opierka odrážadla poslúži ako opora pri chodení, ale zaručuje aj vyššiu bezpečnosť pri jazde na autíčku. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký. Je to plast zamatový na dotyk. Hračky tohto výrobcu majú zaoblené hrany, aby sa deti pri hre nezranili a aby boli v bezpečí. Farby a rozprávkový motív odrážadla Smoby podnecujú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Odrážadlo a chodítko v jednom má rozmery 54*27*40 cm.  Výška sedadla od zeme je 21 cm, šírka sedadla je 17 cm a výška rúčky od zeme je 40 cm. Je ako stvorené pre každého malého nezbedníka.

Vlastnosti

  • je využiteľné ako chodítko a odrážadlo
  • motív rozprávkového seriálu Požiarnik Sam
  • vhodné pre chlapcov
  • volant sa otáča do strán o 30°
  • kolesá z mäkčeného plastu
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia na odrážadle, ale aj ako opora pri chodení
  • pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo
  • úložný priestor pod sedadlom
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • rastie s dieťaťom od 10 do 36 mesiacov
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia55*24*27 cm
Výška sedacej plochy21 cm
Celková dĺžka54 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,5 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.