Odrážadlo a chodítko Minnie Auto Ride-On Disney Smoby s opierkou a úložným priestorom od 10 mes

Popis produktu

Odrážadlo a chodítko Minnie od francúzskeho výrobcu Smoby je vyhotovené v jemných ružových odtieňoch, vďaka čomu očarí všetky deti a najmä dievčatká už od 10 mesiacov. Detské odrážadlo Minnie rastie s vaším dieťaťom a prispôsobuje sa jeho potrebám. 10-mesačné dieťa používa chodítko ako pomôcku pri svojich prvých krokoch a od 12 mesiacov si môže na autíčko sadnúť a odrážať sa nohami. Kvalitné kolieska na odrážadle sú vyrobené z mäkčeného plastu a preto sa na nich jazdí dobre v exteriéri aj interiéri.

Volant je možné otáčať do každej strany o 30 stupňov. Bezpečnosť dieťaťa je zaistená aj vďaka zábrane, ktorá sa nachádza v prednej časti autíčka a zabraňuje jeho prevráteniu, čo ocenia aj rodičia. Odrážadlo Smoby je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, povrch je jemný, zamatový na dotyk. S multifunkčným odrážadlom sa dieťa učí udržiavať rovnováhu, posilňuje svoje svalstvo. Detské odrážadlo taktiež pomáha deťom pri ich pohybovom a motorickom vývoji. Široké sedadlo na autíčku prispieva k správnemu vývinu bedrových kĺbov.

Rozmery odrážadla sú 54*27*40 cm. Sedadlo je ergonomicky tvarované, ponúka deťom najvyšší komfort pri sedení. Pod sedačkou sa nachádza tajný úložný priestor, kam si dievčatká môžu schovať rôzne drobnosti a hračky. Vysoká opierka je stabilná, deti sa môžu o ňu bez obáv oprieť. Pestré farby a vyobrazené postavičky na odrážadle pomôžu deťom s rozvojom fantázie a predstavivosti, každá jazda bude pre nich radostným zážitkom.

Francúzsky Smoby prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom už po dlhé roky. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Hmotnosť1,5 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.