Odrážadlo a chodítko Levia hliadka Auto 2v1 Smoby žlté od 10 mes

Popis produktu

Odrážadlo Smoby je inšpirované rozprávkovým seriálom Levia hliadka (Lion guard). Je vhodné pre deti od 10 mesiacov až do 3 rokov vďaka ľahko odpojiteľným častiam. V 10 mesiacoch ho používa ako oporu pri svojich prvých krokoch. Opiera sa o zadnú opierku a postupne nadobúda istotu. V 12 mesiacoch samostatne sadá na autíčko a pomocou nožičiek sa odráža a posúva dopredu. Pod sedadlom autíčka je praktický úložný priestor, kde si dieťa môže odložiť hračky alebo rôzne iné poklady.

Odážadlo Smoby je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Široké sedadlo na autíčku prispieva k správnemu vývinu bedrových kĺbov u detí. Má žiarivú žltú farbu v kombinácii s oranžovou a zelenou. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú trvanlivosť. Odrážadlo Lion Guard je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s francúzskym šarmom a precíznosťou. Výška sedadla od zeme je 21 cm, šírka sedadla je 17 cm a výška rúčky od zeme je 40 cm. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°. 

Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Je to renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia56*25*27 cm
Celková dĺžka54 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,5 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.