Odrážadlo a chodítko Auto Garcon Smoby červené od 10 mes

Popis produktu

Smoby odrážadlo a chodítko pre deti Auto Garcon je krásne červené autíčko určené pre deti od 10 mesiacov. Odrážadlo je prevedené vo forme autíčka s veselou tváričkou, ktoré na prvý pohľad upúta každé dieťatko. Výhodou autíčka je to, že rastie spolu s vašim dieťaťom. Vo veku 10 mesiacov, keď sa dieťatko učí chodiť, slúži autíčko ako chodítko. Autíčko funguje ako opora počas prvých krôčikov, kedy sa dieťa zozadu drží operadla autíčka. Neskôr si dieťa dokáže pekne sadnúť na autíčko a odrážať sa nožičkami. Smer jazdy určuje otáčaním volanta, pre väčšie pohodlie sa môže oprieť. Odrážadlo a chodítko v jednom má bezpečnostné prvky pod kolieskami, ktoré zabraňujú prevráteniu autíčka. Volant na odrážadle sa dá otáčať do strán o 30 stupňov.

Smoby detské odrážadlo v prevedení červeného autíčka je skvelou pomôckou pri pohybovom vývoji vášho dieťaťa. Široké sedadlo na autíčku prispieva k správnemu vývinu bedrových kĺbov u detí. Pod sedačkou je ukrytý úložný priestor pre hračky. Usmiate autíčko v červených odtieňoch so zelenými a žltými doplnkami je dekorované jemnými obrázkami. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú životnosť. Smoby detské odrážadlo Auto Garcon je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s precíznosťou, pri dodržaní bezpečnostných noriem. Rozmery odrážadla pre deti sú 54*27*40 cm. Svojou farebnosťou je rovnako vhodné pre chlapcov i dievčatá.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých jazdcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • originálny dizajn autíčka s usmievavou tvárou
  • využiteľné ako chodítko a odrážadlo
  • bezpečnostné prvky pod kolesami ako ochrana proti prevráteniu
  • úložný priestor pod sedadlom
  • rastie spolu s dieťaťom
  • volant sa otáča do strán o 30°
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia na odrážadle, ale aj ako opora pri chodení
  • pohodlné sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 10 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery54*27*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia55*24*27 cm
Výška sedacej plochy21 cm
Celková dĺžka54 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.